.

.

Монокуларен Телескоп Starscope G3 SMARTPHONE PRO Bundle - 10x42 Монокуларен Телескоп за Комплет За Паметни Телефони | Bak4 Призма HD МИНИ Монокуларен Телескоп со Статив, Монтирање На Оп?

Монокуларен Телескоп Starscope G3 SMARTPHONE PRO Bundle - 10x42 Монокуларен Телескоп за Комплет За Паметни Телефони | Bak4

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

10 X МОНОКУЛАРЕН ТЕЛЕСКОП СНОП СО ГОЛЕМА МОЌНОСТ-Вклучува 1x starscope монокуларни возрасни и деца, мини премиум монокуларен држач за стативи , монтирање на опсег на паметни телефони, торбичка, крпа за чистење и ремен за зглоб, што ви овозможува да поставите каде било за да гледате и да гледате зачудувачки пејзажи во движење! МОНОКУЛАРНИ ЅВЕЗДЕНИ МОНОКУЛИ за ГЛЕДАЊЕ НА ДОЛГ ДОСТРЕЛ-рачниот монокуларен телескоп Старскоп ве става одблизу и лично со неверојатни пејзажи и диви животни, издигнувајќи го вашето искуство со гледање на сосема ново ниво. Рачен опсег на забележување како ниеден друг!. ЛОВЕЧКИ МОНОКУЛАРЕН ОПСЕГ со ШИРОКО ВИДНО ПОЛЕ - Монокуларни ѕвездички - мини телескоп со голема моќност е изграден со монокуларна леќа со висока моќност од 10x и широко видно поле од 305ft/1000yds, што ви овозможува да гледате предмети од далечни растојанија со извонредна јасност и прецизност. ПРЕНОСЛИВ МОНОКУЛАРЕН ТЕЛЕСКОП ЗА гледање Во ДВИЖЕЊЕ - монокуларниот телескоп Старскоп е гаџет со големина на џеб за поголеми од искуствата за гледање живот.

Други карактеристики

Најдобри понуди