.

.

PDGJG кутија за складирање Едноставност гардероба сортирање облека за складирање кутија за складирање на кабинети кутии за складирање транспарентна внатрешна обле?

PDGJG кутија за складирање Едноставност гардероба сортирање облека за складирање кутија за складирање на кабинети кутии за складирање транспарентна

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Идеално за складирање шминка itmes и други додатоци на SAMLL Чувајте ги организирани и чисти, предметите ќе бидат лесно да се најдат. Плимајте ги табелите, заштедете повеќе простор. Неограничено редење, оставете го работниот простор да се развие нагоре. Дизајн на анти-густина, бањата може да се постави и против влагата и да не се плаши од вода. Опис на производот : Идеален за шминка за складирање itmes, а другите додатоци на SAMLL ги одржуваат организирани и чисти, предметите ќе бидат лесно да се најдат табели нагоре, заштедете повеќе просторииран редење, оставете го десктоп просторот да се развие нагоре.Анти-густина дизајн, бањата исто така може да може да бидат поставени наспроти влагата и не се плашете од вода. Спецификација : Име на производот : Материјал за складирање на фиоки за складирање : Пластиказирање : 5 L#27*18*10cmpackage Вклучен : 1*Складирање на складирање Поради рачно мерење на големината, може да има 1-3 КМ грешка.

Други карактеристики

Product Name:
Drawer type storage box
Product Material:
Plastic
Size:
5L#27*18*10cm
Package included:
1*Storage Drawer
And due to manual measurement of size, there may be a 1-3 cm error. :

Најдобри понуди