.

.

Безжични слушалки на yealink WH67 со BLT60 зафатени светла Bluetooth слушалки со слушалки за микрофон Dect за компјутерски лаптоп компјутер канцелариски VOIP телефонски тимови се?

Безжични слушалки на yealink WH67 со BLT60 зафатени светла Bluetooth слушалки со слушалки за микрофон Dect за компјутерски лаптоп компјутер

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Работната станица во УЗ за сите во еден : Работната станица „Yealink UC“ е повеќе од една база, го олеснува управувањето со барањата за деловна комуникација и другите USB уреди Исто така, дава голема флексибилност со збир на интегрирани карактеристики за да се олесни вашата дневна рутина. Тој е професионален, колаборативен и достапен. All Your Needs on the UC Workstation : The UC Workstation gives users the possibility and flexibility to connect devices, and manage communications from a single device, and also act as a hub that integrate a full-duplex speakerphone, a 4-inch touch console, и USB центар, кој заедно нуди неверојатен сет на карактеристики што ви овозможуваат да се сретнете, да се поврзете и да соработувате беспрекорно и интелигентно. Совпаѓајте со вашата платформа : Благодарение на широката компатибилност на уредите за лична соработка на Yealink, како што се слушалки, звучници и USB фотоапарати, корисниците можат да уживаат во конзистентно искуство со повици преку UC платформите, што ветува подобар квалитет на комуникацијата, повисока продуктивност и ги намалува трошоците за ИТ. Сертифицирани за тимовите на Мајкрософт, уредите дизајнирани со посветени тимови за активирање на тимовите на Мајкрософт со еден допир. Бидете слушнати јасно Кристал : Технологијата на акустичен штит на Yealink, двата микрофони изградени во WH67 автоматски го блокираат бучавата во позадина, но осигурете се дека гласот на учесниците се слуша јасно, во голема мерка ја зголемуваат ефикасноста на комуникацијата. Индикација за боја : WH67 може да се користи со BLT60 зафатен светлина. Зеленото светло е вклучено или исклучено значи дека корисникот е достапен (можете рачно да поставите зеленото светло е вклучено или исклучено кога сте слободни), црвено светло трепкање значи дека има дојдовен повик; Црвеното светло е секогаш вклучено значи дека корисникот е на повик.

Други карактеристики

Најдобри понуди