.

.

Utoolmart 2,5 mm вежба за хартија, права алатка за шуплива бит, за машина за удирање на дупки за дупки 2 парчиња

Utoolmart 2,5 mm вежба за хартија, права алатка за шуплива бит, за машина за удирање на дупки за дупки 2 парчиња

DEN 223.84

Количина на стоки
Тековен

【Детали за производот】- Удирање на дија5мм / 0,10-инчи; Должина на удирање : 20мм / 0,79-инчи; Шанк Дија : 11мм / 0,43-инчи; Вкупна должина : 65мм / 2,56-инчи. Тој е полиран, зацврстен на 52-55ч. 【Карактеристики】- целокупно калење, голема цврстина, не е лесно да се пробие. Отворање на внатрешно комори од 90 степени, острина и јачина на добар раб, 80% помал отпор од традиционалната технологија, не е лесна за блокирање. 【Лесен за употреба】- Тукарите треба да бидат поставени рамни при удирање. Обрнете внимание на подмачкување на вежба за удар. Колку е помала дупката, толку е побавна брзината. 【Апликација】- Специјално се користи за ознаки за удирање, wallидни календари, календари за биро, книги за сметки и чанти. Погодно е за обична хартија, хартија за офсет, обложена хартија, маснотии за маснотии, кожа, ткаенина итн. 【Забелешка】- Ако ударот е блокиран, треба да се отстрани и исчисти навреме и повторно да се инсталира за употреба. Честопати се восочува и подмачка (свеќа или сапун е добра замена) на работ на вежбата. 【Детали за производот】- Удирање на дија.5мм / 0,10-инчи; Должина на удирање : 20мм / 0,79-инчи; Шанк Дија : 11мм / 0,43-инчи; Вкупна должина : 65мм / 2,56-инчи. Тој е полиран, зацврстен на 52-55ч. 【Карактеристики】- целокупно калење, голема цврстина, не е лесно да се пробие.

Други карактеристики

Најдобри понуди