.

.

TS-977XU-RP-3600-8G-US TS-977XU-RP-3600-8G-US

TS-977XU-RP-3600-8G-US TS-977XU-RP-3600-8G-US

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Поддржани број на хард дискови : 9 Инсталирани се број на хард дискови : 0. Број на Поддржан погон на цврста состојба : 9. Инсталиран број на погон на цврста состојба : 0. капацитет на флеш меморија : 5 GB. HDD + SSD хибридна структура AMD Ryzen ™ 1 U Rack Mount NA со најмногу 6 јадра/12 нишки напојувани од моќниот процесор Ryzen ™ на AMD, TS-977 XU-RP обезбедува високи перформанси на системот со до 6 јадра/12 теми и Turbo Core Up до 3,9 GHz. TS-977 XU-RP има хибридна структура со четири 3,5-инчни HDD и пет 2,5-инчни заливи SSD Drive, овозможувајќи овозможување на SSD Caching и QTIER ™ автоматска технологија за да ги засилат IOPs за да ги исполнат барањата за перформанси на бараните апликации. TS-977 XU-RP има две порти SFP+ 10 GBE и две порта на гигабит за голема брзина на поврзување, обезбедувајќи им на деловните активности и организациите идеално решение за брзо распоредување на опкружување со висок опсег, со голема релевантност. TS-977 XU-RP исто така има излишно напојување за да се обезбеди максимално време на ажурирање на системот. Инсталирајте до пет SSD во 2,5-инчните погонски заливи за да овозможите SSD кеширање и QTier за оптимални перформанси на системот. Две 10 GBE SFP+ пристаништа обезбедуваат поголема ширина на опсег за зајакнување на апликации како виртуелизација, уредување на видео 4 K и споделување датотеки. Прошибилност на PCIe овозможува инсталирање на картичка за проширување QM2, USB 3.

Други карактеристики

Најдобри понуди