.

.

Замена на NP -85 полнач за Fujifilm Finepix SL1000, SL300, SL240, SL260, SL280, SL245, SL305 Дигитални камери - Батерија на Upstart

Замена на NP -85 полнач за Fujifilm Finepix SL1000, SL300, SL240, SL260, SL280, SL245, SL305 Дигитални камери - Батерија на Upstart

DEN 127.84

Количина на стоки
Тековен

Заменува полнач за Fujifilm Finepix SL1000, SL300, SL240, SL260, SL280, SL245, SL305 Замена за полначи за дигитални фотоапарати Fujifilm NP-85. Бренд на батерија на Upstart, гаранција за живот. 100-240 V Авто-конзистенција за широко распространетост. Заменува полнач за Fujifilm Finepix SL1000, SL300, SL240, SL260, SL280, SL245, SL305. Замена за полначи за дигитални фотоапарати Fujifilm NP-85. Бренд на батерија на Upstart, гаранција за живот. 100-240 V Авто-конзистенција за широко распространетост. Не се согласувајте за генериката без вистинска гаранција или плаќајте луди цени за скапи оригинални делови. Купете бренд на кој можете да му верувате. Изберете upstart батерија и добијте фабричка гаранција и најверно име во Америка за делови за замена. Спецификации на полначот : NP-85 100-240 V Auto Sensing за светска употреба CE и UL одобрени прекумерни за поедноставно коло за гаранција за животно време : upstart батерија Овој производ работи или ги заменува броевите на моделот OEM : Fujifilm NP-85 BC-85 Finepix SL1000 Finepix SL240 Finepix SL245 Fine Pix SL260 Fine Pix SL280 Fine Pix SL300 Finepix SL305.

Други карактеристики

Најдобри понуди