.

.

SharCreatives 35-Парче Завртка Екстрактор И Вежба Малку Во собата, Вежба Битови и Мулти-шилести Екстрактори за отстранување незгодно, одземени. оштетени, скршени завртки, ?

SharCreatives 35-Парче Завртка Екстрактор И Вежба Малку Во собата, Вежба Битови и Мулти-шилести Екстрактори за отстранување незгодно,

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

€ ПРЕМИУМ 35 ПАРЧИЊА ЗАВРТКА ЕКСТРАКТОР СЕТ- (16) левата рака кобалт вежба битови (5/64" - 1/2"), (13) екстрактор за завртки со повеќе шилести (1/8" - 1/2") и (6) екстрактори за спирални завртки (#1 - #6) Идеален за отстранување на одземени, заокружени, насликани или ' рѓосани завртки и завртки. Погоден за мнозинство големини на завртка или завртка. ● ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕШКА ДОЛЖНОСТ СО ИМПРЕСИВЕН ДИЗАЈН и СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ - левата рачна вежба е изработена од висококвалитетен челик со голема брзина. Таа има висока цврстина и издржливост, и лесно е да се расклопат оштетените завртки. Екстрактор за спирална завртка изработен од хром-молибден челик (висок јаглероден челик) и површина со пескарење за поголема издржливост и издржување на корозија. Дизајнот на спиралната шема може да обезбеди доволна сила на држење за да се олесни отстранувањето. €ДОБРО ОРГАНИЗИРАНИ ВО ТОРБИЧКАТА за НОСЕЊЕ - ласерски гравирани ознаки на големини на битови што се организирани во тешка и лесна пластична кутија за лесно складирање и транспорт. ● УДОБНИ, УДОБНИ и ЕФИКАСНИ за ШИРОК СПЕКТАР НА АПЛИКАЦИИ - спиралните флејти дизајнирани да влезат длабоко во металот додека ја вртите алатката за зголемен стисок. Механичарските Дупчалки за Кобалт се дизајнирани да дупчат спротивно од стрелките на часовникот во завртки и дамки за да ги олабават лесно и брзо. Висококвалитетни материјали може да се користат за прицврстувачи на различни материјали. ВЕ МОЛИМЕ запомнете : дупчалките За кобалт не треба да се користат за нерѓосувачки челик. ●ШИРОК ОПСЕГ НА УПОТРЕБА-Погоден за ален завртки, машински завртки, завртки за заостанување, завртки за дрво, шестоаголни завртки, завртки за лим и други завртки.

Други карактеристики

Најдобри понуди