.

.

Powge MXL Timing Tyming Type Type B37/B38/B40/B41/B42/B43/B45/B46/B47/B48/B49/B50/B51/B52/B53 Width 6,4mm B37MXL B40MXL B45MXL B50MXL гума, пакет на 5pcs )

Powge MXL Timing Tyming Type Type B37/B38/B40/B41/B42/B43/B45/B46/B47/B48/B49/B50/B51/B52/B53 Width 6,4mm B37MXL B40MXL B45MXL

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

【Model Number】B37 MXL/B38 MXL/B40 MXL/B41 MXL/B42 MXL/B43 MXL/B45 MXL/B46 MXL/B47 MXL/B48 MXL/B49 MXL/B50 MXL/B51 MXL/B52 MXL/B53 MXL in Closed-loop5 PCS of Пакувајте. 【Материјал】 Неопрена гума најлон покриен. Засилено јадро на јадрото. Доколку ви треба друга ширина, ве молиме контактирајте со нас. Различна ширина Различна цена. 【Карактеристики на производот】 инчен трапезоиден MXL Timing Shart Profile Profile Prege = 2.032mm погоден за пренесување на вртежен момент и пренесување на светло оптоварување. 【Параметар на производот】 Јачина на кршење : 85n на 1мм (62 lbf per1/8 инчи) ширина на ременот. Работна затегнување : 110 N за ширина на ременот од 25,4 mm (25 lbf за 1inch. Температурен опсег : -34 ° C до +85 ° C (-30 ° F до + 185 ° F). Service Услуга по продажбата】 Можеме да ја намалиме ширината на ремените. Ако купите повеќе. Ве молиме, контактирајте со нас. Ако не сте задоволни од производот, ве молиме контактирајте не навреме, ние ќе го решиме вашиот проблем во рок од 24 часа. 【Model Number】B37 MXL/B38 MXL/B40 MXL/B41 MXL/B42 MXL/B43 MXL/B45 MXL/B46 MXL/B47 MXL/B48 MXL/B49 MXL/B50 MXL/B51 MXL/B52 MXL/B53 MXL in Closed-loop.5 PCS of Пакувајте. 【Материјал】 Неопрена гума најлон покриен. Засилено јадро на јадрото. Доколку ви треба друга ширина, ве молиме контактирајте со нас. Различна ширина Различна цена. 【Карактеристики на производот】 инчен трапезоиден MXL Timing Shart Profile Profile Prege = 2.032mm погоден за пренесување на вртежен момент и пренесување на светло оптоварување.

Други карактеристики

Најдобри понуди