.

.

Дрвен држач за спектакл, држач за очила за очила, совршен за да ги чувате вашите спецификации безбедно - светло кафеава

Дрвен држач за спектакл, држач за очила за очила, совршен за да ги чувате вашите спецификации безбедно - светло кафеава

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Уникатен подарок - прави многу уникатен подарок за мажи или за жени Пристигнува во лесна за завиткување на правоаголна кутија. Едноставно ставете ги очилата на оваа дрвена скулптура на носот и секогаш ќе ги најдете. Тоа ќе биде функционално уметничко дело на масата за кафе или на вашата работна маса кога не е во употреба. ) Надарени занаетчии од Индија користеле дрвени техники за занаетчиство пренесени над генерацијата, во комбинација со едноставни алатки за создавање производи со голема убавина и алатка. Овие прекрасно рачно изработени држачи за спектакли на лице и организаторот можат да бидат надарени на вашите најблиски бидејќи рефлектира свеж тренд синоним за забава и чудност заедно со функционалност. Прави прекрасен уникатен подарок во разни прилики како Божиќниот празник, Денот на мајката, Денот на таткото, роденденското домаќинство, подарокот за роденден или годишнината. Уникатен подарок - прави многу уникатен подарок за мажи или за жени. Пристигнува во лесна за завиткување на правоаголна кутија. Едноставно ставете ги очилата на оваа дрвена скулптура на носот и секогаш ќе ги најдете. Тоа ќе биде функционално уметничко дело на масата за кафе или на вашата работна маса кога не е во употреба. ) Надарени занаетчии од Индија користеле дрвени техники за занаетчиство пренесени над генерацијата, во комбинација со едноставни алатки за создавање производи со голема убавина и алатка. Овие прекрасно рачно изработени држачи за спектакли на лице и организаторот можат да бидат надарени на вашите најблиски бидејќи рефлектира свеж тренд синоним за забава и чудност заедно со функционалност. Прави прекрасен уникатен подарок во разни прилики како Божиќниот празник, Денот на мајката, Денот на таткото, роденденското домаќинство, подарокот за роденден или годишнината.

Други карактеристики

Најдобри понуди