.

.

Aidepen OV5640 Модул на камера 160 ° широк агол на леќи 5 мегапикселни леќи за ESP32 камера

Aidepen OV5640 Модул на камера 160 ° широк агол на леќи 5 мегапикселни леќи за ESP32 камера

DEN 239.84

Количина на стоки
Тековен

Модел на чип : OV5640 Пиксели : 5 милиони. CCD Size : 1/4", Size Length : 21mm. Perspective angle (diagonal line) : 160°. The OV5640 camera module can be used in security surveillance, industrial equipment, driving recorders, POS machines. Chip Model : OV5640. Pixels : 5 милиони. Големина на CCD : 1/4 ", Должина на големината : 21мм. Агол на перспектива (дијагонална линија) : 160 °. Модулот OV5640 камера може да се користи во безбедносен надзор, индустриска опрема, рекордери за возење, ПОС машини. Висока чувствителност, низок напон, погоден за вградени апликации. Стандарден интерфејс SCCB, компатибилен со I2 C интерфејс. Поддржува автоматска контрола на изложеноста, автоматска контрола на засилување, автоматска биланс на бела боја, автоматска елиминација на светлосни ленти, автоматска калибрација на црно ниво. Поддржува поставки за зумирање на слика, вртење и прозорец. Поддршка за компресија на сликата, можете да ги испорачате податоците за сликата JPEG. Доаѓа со вграден микропроцесор. Сензорот за слика OV5640 има 5 милиони пиксели, мала големина, низок работен напон и ги нуди сите функции на камера со еден чип-UXGA и процесор за слика. Тој е контролиран од автобусот SCCB и може да произведе 10-битни податоци за скенирање со различни резолуции како што се цел екран, под-сценографија и прозорец.

Други карактеристики

Најдобри понуди