.

.

Цреша Тоалет Четка И Држач, Домаќинство Бања Чистење Алатка За Чистење И База за Складирање&засилувач; Организација, Дебела Влакната За Длабоко Чиста Отпорни На ' Р?

Цреша Тоалет Четка И Држач, Домаќинство Бања Чистење Алатка За Чистење И База за Складирање&засилувач; Организација, Дебела Влакната За Длабоко

DEN 271.04

Количина на стоки
Тековен

Четката за тоалет од цреша е главно изработена од отпорност на абење и издржлив материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и не е лесно да се скрши и да ја промени својата форма Четката За тоалетна Чинија со цреша има влакна Со Четка со висока густина, не е лесно да се деформира и може силно да ги отстрани дамките, Одлична е за лесно чистење на бањата. Чистачот за тоалет од цреша има безбедна и ergономска рачка со удобно држење. Тоалетната Четка има дизајн за заштеда на Простор за да се вклопи во тесни области во бањата, што го олеснува затегнувањето. Четка за тоалет од цреша Со Држач Е Одлична за станови, студентски домови, кабини, R, како и бањи низ вашиот дом. Четката за тоалет од цреша е главно изработена од отпорност на абење и издржлив материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и не е лесно да се скрши и да ја промени својата форма. Четката За тоалетна Чинија со цреша има влакна Со Четка со висока густина, не е лесно да се деформира и може силно да ги отстрани дамките, Одлична е за лесно чистење на бањата. Чистачот за тоалет од цреша има безбедна и ergономска рачка со удобно држење.

Други карактеристики

Size:
as shown
Material:
ABS
Package Included:
1pcs*Cherry toilet brush.:
Note:
Please allow 0.5-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Најдобри понуди