.

.

Мобестех Компјутерска Камера Компјутерска Камера 12 Еез Веб Камера Покритие Лаптоп Веб Камера Капак На Камерата За Таблет Камера Приватност На Капакот Слајд Прива?

Мобестех Компјутерска Камера Компјутерска Камера 12 Еез Веб Камера Покритие Лаптоп Веб Камера Капак На Камерата За Таблет Камера Приватност На

DEN 239.52

Количина на стоки
Тековен

ЛИЗГАЧ НА ЛАПТОП КАМЕРА : Усвојување на премиум и издржлив материјал за практичен и долг период на употреба ВЕБ КАМЕРА ПРИВАТНОСТ ОПФАЌА : може да се даде како подарок на вашето семејство и пријател, тие ќе многу. КАПАК НА КАМЕРАТА НА ТАБЛЕТОТ : лепилото одзади може лесно да се нанесе и отстрани од уредот без никакви траги. НАЛЕПНИЦА ЗА БЛОКАТОР НА ВЕБ-КАМЕРА : Лесна за инсталирање и одвојување, многу едноставна и лесна за употреба, издржлива и удобна. НАЛЕПНИЦА ЗА ПОКРИВАЊЕ НА КАМЕРАТА : Заштита на вашата приватност и безбедност со овие навлаки за камери против хакирање и против ѕиркање. Список на пакети 12 х Корици За Приватност На Камерата Карактеристики-Мала тежина,мала големина, можете лесно да го инсталирате и отстраните капакот на веб-камерата. - Усвојување на премиум и издржлив материјал за практичен и долг период на употреба. - Големина : Околу 1, 80Х0, 90Х0, 20см/ 0, 71Х0, 35Х0, 08ин-Боја : - Заштита на вашата приватност и безбедност со овие навлаки за камери против хакирање и против ѕиркање.

Други карактеристики

Најдобри понуди