.

.

Анголски Антички Куки За Клучеви За Бронзирање Скривалиште Клуч За Монтирање На Кујнски Врати Капут Цевка За Спална Соба Алуминиумска Завртка Кафеава Закачалка С?

Анголски Антички Куки За Клучеви За Бронзирање Скривалиште Клуч За Монтирање На Кујнски Врати Капут Цевка За Спална Соба Алуминиумска Завртка

DEN 1379.20

Количина на стоки
Тековен

Винат Антички Штанд Закачалка : со убав и антички дизајн на боја, не е лесно да се избледи, деформира или, давајќи им на вашиот дом и ѕид нов изглед Држач За Клучеви за автомобил : Може да биде на различни места. Соодветно за дома, кујна, влез, бања и така натаму. Кука за палто : Мала тежина, лесна за носење, може да игра декоративен ефект и да го направи вашиот ѕид да изгледа поимпресивно. Држач за прстен за клучеви : Добра носивост и мазни рабови, оставете го палтото, кошулата, крпите лесно и безбедно да се закачат, а не лесно да паднат. Кука за облека : Користејќи вселенски алуминиумски материјали, оваа кука е и има време за сервисирање. Пакетот Вклучува 1 x кука за облека 1 x клуч 2 x цевки за проширување 2 x Карактеристики На завртките-Едноставната структура може да ви овозможи да инсталирате лесно и цврсто, безбедно да ги суспендирате работите, носејќи ги вашите многу погодни куки за палто. - Големина : 11, 50Х7, 00Х5, 50см/ 4, 52Х2, 75Х2, 16инч ретро кука за капа. - Користејќи вселенски алуминиумски материјали, оваа кука е и има закачалка за ѕид за време на услугата. - Мала тежина, лесна за носење, може да игра декоративен ефект и да направи вашиот ѕид да изгледа поимпресивно кука за капа. - Широк се применува за виси клучеви, палта, капи, облека, кеси, мали предмети и повеќе гроздобер крпа кука.

Други карактеристики

Најдобри понуди