.

.

Fidgylia pop it fidget играчки - Ssqueeze Push Bubble Autism Sensory Toy - Забавна играчка играчка за бојадисување - издржлив, флексибилен дизајн - силиконски стрес за олеснување на стресот Фид?

Fidgylia pop it fidget играчки - Ssqueeze Push Bubble Autism Sensory Toy - Забавна играчка играчка за бојадисување - издржлив,

DEN 111.84

Количина на стоки
Тековен

Безбедно потоа превртете го и започнете повторно! Не само играчка - сензорната играчка Fidgylia Pop -It е сензорна играчка за стискање, која може да вежба математичко размислување, стратегија за расудување, ментално аритметика, логичко размислување и фини моторни вештини. Завитката за меурчиња за секого - да се има оваа играчка со додаток за поп -поп е како да имате бесконечна обвивка за меурчиња! Сензорната играчка Fidgylia Pop-It е совршено погодна за лица со аутизам и стрес и е соодветна за сите возрасни групи : постари лица, деца и возрасни можат да ја користат оваа играчка. Лесно за носење - многу преносно и може да се игра со секаде. Оваа играчка е дизајнирана да се вклопи во кој било џеб за носење!.

Други карактеристики

Најдобри понуди