.

.

Зунате Пренослив Вентилатор За Висечки Врат, Работи Мини Вентилатор За Личен Ѓердан, Рачен Вентилатор За Ладење СО 3 Брзини, Рачен Вентилатор За Ладење На ПОЛНЕЊЕ З?

Зунате Пренослив Вентилатор За Висечки Врат, Работи Мини Вентилатор За Личен Ѓердан, Рачен Вентилатор За Ладење СО 3 Брзини, Рачен Вентилатор За

DEN 351.84

Количина на стоки
Тековен

[Компактен и Пренослив] овој вентилатор за висечки врат е дизајниран да биде многу мал, не зафаќа простор, лесен за носење и употреба насекаде, во секое време Без сечила, нема опасност од сечење раце. [Три Прилагодување На Брзината] мини висечки вентилатор за вратот поддржува три прилагодување на брзината на ветерот, ветер, удобно, брзо ладење, долго дување без главоболка. [Цртан Филм Форма] Пренослив ѓердан вентилатор со цртан филм форма, симпатична и модерен, око фаќање. Заоблена форма и удобна на допир. [Мек Јаже] мини вентилаторот е дизајниран со мека силиконска лента, која е удобна и безбедна и може да се прилагоди на различни ориентации за да одговараат на различни сцени. [USB Полнење] мини пренослив вентилатор вграден во батерија од 800m Ah, поддржува USB полнење, приклучок и полнење, поддржува мобилна моќност, компјутери итн., за негово полнење . [Компактен и Пренослив] овој вентилатор за висечки врат е дизајниран да биде многу мал, не зафаќа простор, лесен за носење и употреба насекаде, во секое време. Без сечила, нема опасност од сечење раце. [Три Прилагодување На Брзината] мини висечки вентилатор за вратот поддржува три прилагодување на брзината на ветерот, ветер, удобно, брзо ладење, долго дување без главоболка. [Цртан Филм Форма] Пренослив ѓердан вентилатор со цртан филм форма, симпатична и модерен, око фаќање. Заоблена форма и удобна на допир. [Мек Јаже] мини вентилаторот е дизајниран со мека силиконска лента, која е удобна и безбедна и може да се прилагоди на различни ориентации за да одговараат на различни сцени.

Други карактеристики

Item Type:
Mini Hanging Neck Fan
Material:
ABS, Silicone
Size:
Approx. 6.5 x 6.5cm / 2.6 x 2.6in
Number of Gears:
3 Gears
Battery Type:
Lithium Battery (Shipped with Built in Battery)
Battery Model:
14500
Battery Capacity:
800mAh
Charging Time:
2 Hours
Endurance Time:
1.5 to 2 Hours
How to Use:
Fully charged press the switch to use:
PackageList:
1 xMini Hanging Neck Fan:
1 x USB Cable:
Note:
Manual measurement, please allow some errors.:

Најдобри понуди