.

.

Гумени Громови 0521-1235 0521-1234 Ицце 6 парчиња Гумен Страничен Капак Громети Заптивка Облоги За Мотоцикли Делови Додаток Флексибилно Биро Громет Црн Гумен Шипка Прстен ?

Гумени Громови 0521-1235 0521-1234 Ицце 6 парчиња Гумен Страничен Капак Громети Заптивка Облоги За Мотоцикли Делови Додаток Флексибилно

DEN 146.40

Количина на стоки
Тековен

Опсег на примена : Гумените Странични Капаци Се издржливи дури и ако често ќе го отстраните и поправите облогата Гумените Громови се произведуваат според оригиналните фабрички спецификации и стандарди, погодни за пијана, автомобили, ТЕРЕНЕЦ , Камиони, домови, чамци, уреди за возила под хаубата. Референтен Број НА ОЕ : според оригиналните фабрички спецификации, Страничниот Капак На Громот Со Висок квалитет на компонентите ЗА замена НА ОЕМ, броевите на деловите за замена за референца : 0521-1234, 0521-1235. Пред да купите, можете да го проверите бројот НА ОЕ погоден за деловите на моделот на вашиот автомобил, за да можете да го изберете најсоодветниот производ за вас и да избегнете враќање на стоката. Ви благодариме за поддршката. Функција на производот : Додатоците За Мотоцикли Grommets се користат за да помогнат во инсталирањето на облоги, погодни за специјални облоги/ облоги за мотоцикли, за да се спречи гребење на линии, жици и кабли на груби површини или модринки. Делови За Облоги За мотоцикли Додаток страничен капак гумена странична заптивка, која може совршено да ја замени исчезнатата или оштетената заптивка. По инсталацијата, отворот останува запечатен додека мембраната не се истурка. Висококвалитетен Материјал : гумената странична заптивка е изработена од висококвалитетен гумен материјал и е цврсто инсталирана за да се направи на место, се користи за заштита или покривање на дупката и заштита на кабелот или жицата од остри агли или рабови, максимизирање на издржливоста, сигурноста, отпорноста на абење и имаат долг работен век. Гумениот Комплет За Громови е посигурен и побезбеден од другите слични производи.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Side Cover Grommets
Material:
Rubber
Color:
Black
Part Number:
0521-1234, 0521-1235
Package List:
6 x Rubber Side Cover Grommets:
Note:
Please double check the part number of your item, matching information is just for reference.If you are unsure of the item, please contact us before buying to avoid unnecessary return, thanks! :

Најдобри понуди