.

.

Фоланда 6 Стрелка Трепет, Пренослив И Лесен Држач За Стрелаштво Стрела, Стрелаштво Лов Треперење За Сложени Лакови, Тактички Лак Треперење За Обука За Стрелање На Ц?

Фоланда 6 Стрелка Трепет, Пренослив И Лесен Држач За Стрелаштво Стрела, Стрелаштво Лов Треперење За Сложени Лакови, Тактички Лак Треперење

DEN 373.44

Количина на стоки
Тековен

?①МАТЕРИЈАЛ е Направен од висококвалитетен АБС материјал, овој трепет со стрелки е лесен и издржлив, со долг работен век и може да се користи во сурови надворешни средини ?●ДИЗАЈН со ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ ● со голем капацитет, треперењето на лакот може да собере 6 стрели, што е доволно за вашите потреби за лов. Големина : Прибл. 35 х 16 х 4,8 см/13,8 х 6,3 х 1,9 инчи, Тежина : Прибл.?●ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ ● држачот за треперење на стрелаштвото може лесно да се монтира на лакот за брз дофат на стрела и удобен за употреба. ?●АПЛИКАЦИЈА●Маскирен изглед 6-треперење со стрелки, убав изглед и убав ефект на маскирање. Практична алатка за љубителите на стрелаштво, работи со повеќето сложени лакови. ?Quality canteranty ® ако добиете неисправен производ, ве молиме контактирајте не и ние ќе дадеме се од себе во рок од 24 часа за да го обезбедиме вашето целосно задоволство. Спецификација : Материјал : АБС Боја : како што е прикажано На сликата Капацитет : 6 парчиња Големина : Прибл.

Други карактеристики

Material:
ABS Color

Најдобри понуди