.

.

ДИТУДО Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци Чекор На Корпа За Отпадоци За Дома и Кујна, Со Заклучување На Капакот и Бавно Затворање, Притискање на Домаќинството Ѓубре с?

ДИТУДО Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци Чекор На Корпа За Отпадоци За Дома и Кујна, Со Заклучување На Капакот и Бавно Затворање, Притискање на

DEN 564.80

Количина на стоки
Тековен

Чист, Едноставен и Модерен Дизајн, Изработен од Издржливи Материјали Издржлив И Моќен, Со Едноставност на Цилиндрична Корпа за Отпадоци, Со Отворен Врв, Задолжителен За Модерни Домашни работи. Речиси Секој Простор (Вклучувајќи Бања, Спална Соба, Дневна Соба или Канцеларија) Додава Стилска Декорација, Со Чист И Елегантен Изглед, кој може да се Користи за Складирање Или Рециклирање На Отпадот. Корпата За Отпадоци со Двојно Отворање е Изработена од Задебелен Пп Материјал, Кој е Густ и Издржлив и не Е Лесен за Деформација. Притиснете За Да Го Отворите Дизајнот На Капакот, Запечатување На Капакот Заклучете Го Необичниот Мирис. Дизајн На Педалата За нозе, Педалата За Отворање На Капакот, Чувствителна Работа, Нема Потреба Да Се Наведнувате, Лесно Да Фрлате Ѓубре. Дизајн на притисок, Фиксна Кеса За Ѓубре, Не Е Лесно Да Падне.

Други карактеристики

Најдобри понуди