.

.

Comin 6.2ft Божиќни надувувања на отворено украси, кревање на маж од ѓумбир на надувување со вградени LED диоди за Божиќ во затворен затворен двор, градинарски декорации ?

Comin 6.2ft Божиќни надувувања на отворено украси, кревање на маж од ѓумбир на надувување со вградени LED диоди за Божиќ во затворен затворен

DEN 719.84

Количина на стоки
Тековен

? Christmas Brigmbon 6,2ft Christmas】 - Comin надувување на отворено Божиќна декорација со светли вградени LED диоди е најидеалната Божиќна декорација за кревање за затворено и на отворено, надувување на ѓумбир, создавајќи топла и среќна атмосфера за вашиот двор и соба ⛄ 【Премиум квалитет】 - CE и UL Стандарден сертифициран адаптер за безбедност што треба да се користи на нашите украси за двор од двор. Бидејќи моќните вградени навивачи и долниот патент на надувување на ѓумбир од ѓумбир, лесно е да се надуе и да се одвои за една минута. ? 【Водоотпорен и здрав】- Надувување на човекот од ѓумбир е изработен од водоотпорен траен полиестерски материјал, плус водоотпорен силен вграден вентилатор, обезбедувајќи Божиќните надувувачи на надувување сè уште можат да работат нормално на дожд и снег. Цврсти шевови на бод за да ја заштитите ткаенината од рипчиња и солзи под различна временска состојба. ? 【Не само надувување】 - Нашето надувување на ѓумбир од ѓумбир доаѓаат со надувување на карактеристиките со водоотпорен вентилатор, метални удели на земјата, прицврстете ја јажето и торбата за складирање. ? 【Не само надувување】 - Нашето надувување на ѓумбир од ѓумбир доаѓаат со надувување на карактеристиките со водоотпорен вентилатор, метални удели на земјата, прицврстете ја јажето и торбата за складирање. ? Christmas Brigmbon 6,2ft Christmas】 - Comin надувување на отворено Божиќна декорација со светли вградени LED диоди е најидеалната Божиќна декорација за кревање за затворено и на отворено, надувување на ѓумбир, создавајќи топла и среќна атмосфера за вашиот двор и соба. ⛄ 【Премиум квалитет】 - CE и UL Стандарден сертифициран адаптер за безбедност што треба да се користи на нашите украси за двор од двор. Бидејќи моќните вградени навивачи и долниот патент на надувување на ѓумбир од ѓумбир, лесно е да се надуе и да се одвои за една минута.

Други карактеристики

Најдобри понуди