.

.

Додатоци за злато биро за стипендии, акрилен степлер поставен за подарок, со степлер, диспензерот за ленти, отстранувач на главните страни, 6 клипови, 1 пенкала за то?

Додатоци за злато биро за стипендии, акрилен степлер поставен за подарок, со степлер, диспензерот за ленти, отстранувач на главните

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

♥ Совршен сет : Златниот канцелариски материјал Creechwa вклучува лента за диспензери, степлер, главни делови, отстранувач на степлер, пенкала, 6 врзива и кутија за подароци Доволно за да ја исполните вашата дневна работа и употреба на студии. ♥ Премиум материјал : Изработено од трајни супериорни акрилни и златни спреј боја/бакарен не'рѓосувачки челик, златниот спојник и диспензерот за злато лента имаат влошки што не се лизгаат на дното за да застанат безбедно на површината кога се во употреба. ♥ Елегантен и практичен : Златниот спојлер сет не е само елегантен во стил, туку е и практичен во употреба. Елегантниот и убав изглед го осветлува вашето расположение и се добра декорација на вашата работна маса/маса и може да се користи со одлична леснотија, обезбедувајќи многу пријатно корисничко искуство за вас. ♥ Одлична преносливост : Сетот за канцелариски материјали за злато додатоци е мал и зазема многу малку простор. Така, можете лесно да ја носите со училишната торба до училиштето и канцелариите за вашата дневна употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди