.

.

Паркер 06B21A18ARBCJ Модуларен филтер за три парчиња/регулатор/лубрикатор, 3/8 NPT, сад за поликарбонат, одвод на пресврт, 40 микрони, 60 SCFM, олеснување на типот, 2-125 PSIG опсег на ?

Паркер 06B21A18ARBCJ Модуларен филтер за три парчиња/регулатор/лубрикатор, 3/8 NPT, сад за поликарбонат, одвод на пресврт, 40 микрони, 60 SCFM,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Компресираните филтри за воздух ги отстрануваат загадувачите и подмикроничните загадувачи од чистиот воздух во системите за ракување со компресиран воздух и подготовка Чистиот компресиран воздух обезбедува и контролира енергија, пренесува материјали и е клучно за безбедно работење на опрема во многу индустрии. Компресираните филтри за воздух Отстранете ги честичките (нечистотија), маслото, водата и пареата на маслото. Тие можат да се комбинираат со други единици, да се интегрираат со регулаторот, кој контролира вишок притисок за подобри перформанси или подмачкување, што додава магла магла во воздухот, или со двете. Тие обично се конструирани од метал, како што се цинк или не'рѓосувачки челик од типот 316, или транспарентен поликарбонат и се достапни со изборни индикатори, мерачи и конфигурации на одвод во зависност од апликацијата. Компресираните филтри за воздух се користат во широк спектар на апликации, вклучувајќи преработка на храна, електроника, здравствена заштита и инструментација, меѓу другите.

Други карактеристики

Најдобри понуди