.

.

Wxxgy метална чадор стојат модерна тркалезна држач за држачи за чадор и штанд за стапчиња за капење за чување на домашна канцеларија за дома/црвено

Wxxgy метална чадор стојат модерна тркалезна држач за држачи за чадор и штанд за стапчиња за капење за чување на домашна канцеларија за

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Дали ги барате и двете корисни убави, нашиот штанд за чадори е еден вид сегашност што нема да заврши со собирање прашина во ќош Има добра шанса ова да биде подарокот што би го користеле повеќе од кој било друг што го добиваат. Минималистичката естетика ја задржува влезната и лесна. Со едноставна градба на жица и пондерирана основа, чадорите се чуваат уредно на место за следниот дождлив ден. Повикот за капење го одржува вашиот дом сув и вашите подови заштитени, кога вие или гостите влегуваат од влажно или снежно време, не треба да се грижите и да го одржувате подот чист. Поради својот безвременски дизајн, овој држач може да се смести во која било просторија, особено изгледа одлично на фоајето или влегувањето, целиот чадор може да се организира добро и чист и да ви даде уредна околина за живеење. Нашиот штанд за чадори е погоден за тремот, ходникот, влезот, дневната соба, спалната соба за чување не само чадори, туку и стапчиња за одење, голф -клубови, wallидни документи и други предмети. Дали ги барате и двете корисни убави, нашиот штанд за чадори е еден вид сегашност што нема да заврши со собирање прашина во ќош. Има добра шанса ова да биде подарокот што би го користеле повеќе од кој било друг што го добиваат. Минималистичката естетика ја задржува влезната и лесна. Со едноставна градба на жица и пондерирана основа, чадорите се чуваат уредно на место за следниот дождлив ден. Повикот за капење го одржува вашиот дом сув и вашите подови заштитени, кога вие или гостите влегуваат од влажно или снежно време, не треба да се грижите и да го одржувате подот чист. Поради својот безвременски дизајн, овој држач може да се смести во која било просторија, особено изгледа одлично на фоајето или влегувањето, целиот чадор може да се организира добро и чист и да ви даде уредна околина за живеење.

Други карактеристики

Colour:
Black/White/Red
Material:
Iron
Weight:
3.5Kg
Size:
22X47X15 cm
Included in Delivery:
1 X Umbrella Stand:
Decorative Items Shown in Product Photos Are Not Included:
Note:
Due to the Manual Measurement of the Product Size There Will Be a Certain Error,Due to Different Spotlights and Different Screen Colors,The Actual Object May Have a Certain Color Difference.Please Refer to the Actual Product Received.:
Delivery Time is Generally 15-25 Days.If You Do Not Receive Your Purchase Information Within 30 Days,Please Contact Us in Time.:
We Offer the Customer Service.If You Need Help,Please Contact Us by E-Mail.We Will Answer You Within 24 Hours and I Wish You a Happy Life. :

Најдобри понуди