.

.

Абакус За Деца Мини Дрвени Абакус Деца Рано Математика Учење Броеви На Играчки Броење Пресметување Монистра Абакус Едукативна Играчка

Абакус За Деца Мини Дрвени Абакус Деца Рано Математика Учење Броеви На Играчки Броење Пресметување Монистра Абакус Едукативна Играчка

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Овој дрвен "калкулатор" помага да се научат математички вештини,моделирање и препознавање на бои, Поедноставена настава на повеќе математички вештини за многу нивоа на образование Овој дрвен "калкулатор" помага да се научат математички вештини, обрасци и препознавање на бои. Користете ја оваа безвременска рамка за броење за да ги лизнете и изброите мониста. Одлична едукативна алатка за деца математика одличен начин да ги научите како да бројат. Користењето абакус за детска математика е одличен начин да ги научите како да бројат, изедначуваат и пресметуваат ментално. Дрвената Играчка Абакус е традиционална рамка за броење дрвена мушка абакус, Како млади родители, ние знаеме дека е неопходна математичка алатка.Опис : овој дрвен "калкулатор" помага да се научат математички вештини, обрасци и препознавање на бои.Користете ја оваа безвременска рамка за броење за да ги лизнете и изброите мониста.Одлична едукативна алатка за деца математика одличен начин да ги научите како да бројат.Користењето абакус за детска математика е одличен начин да ги научите како да бројат, изедначуваат и пресметуваат ментално.Користењето на абакусот ја зголемува практичната способност на детето и ја стимулира активноста на мозочните клетки, а со тоа го подобрува нивото на интелигенција кај децата.

Други карактеристики

Material:
Wood
Size:
15.5×15cm
Package Contents:
1 × Abacus:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. :
The measurement allowed error is +/- 1-3cm.:
【TOYS GROW YOUR CHILD’S MIND】The concept of grasping and moving the beads will foster a more visual and sensory relationship with numbers and counting. Promotes counting and math skills at an early age, Join hands to help prepare kids with early math skills for academic success. :

Најдобри понуди