.

.

Штанд за чадор монтиран со wallидови на BBGS, мултифункционален метален чадор за заштеда на простор за заштеда на простор, со метална метална чадор за складирање со кук

Штанд за чадор монтиран со wallидови на BBGS, мултифункционален метален чадор за заштеда на простор за заштеда на простор, со

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Material Материјал за рамка за чадор : Рамката за чадор е изработена од метален не'рѓосувачки челик, ситно полиран, со мазни рабови ; ● Дополнителни додатоци : Ние ви даваме лента за капење што се користи за да спречите вода да излезе надвор, и две куки за висечки преклопени чадори. Design Дизајн поставен со wallидови : Дизајн поставен со wallидови поставени со чадор, со метални куки, складирање со голем капацитет, простор за заштеда; ● Применливо за разни места : Зазема малку простор, лесно да се движите низ вашиот дом и канцеларија. Совршени држачи за чадори за дома, кујна, ходник, дневна соба, канцеларија, бар, стан, хотел и на кое било друго место на кое му треба решетка за чадор. ● Добро изработка : Изработено е од висококвалитетно железо со обложена завршница што овозможува оваа ставка да биде отпорна на корозија. Material Материјал за рамка за чадор : Рамката за чадор е изработена од метален не'рѓосувачки челик, ситно полиран, со мазни рабови ;. ● Дополнителни додатоци : Ние ви даваме лента за капење што се користи за да спречите вода да излезе надвор, и две куки за висечки преклопени чадори. Design Дизајн поставен со wallидови : Дизајн поставен со wallидови поставени со чадор, со метални куки, складирање со голем капацитет, простор за заштеда; ● Применливо за разни места : Зазема малку простор, лесно да се движите низ вашиот дом и канцеларија. Совршени држачи за чадори за дома, кујна, ходник, дневна соба, канцеларија, бар, стан, хотел и на кое било друго место на кое му треба решетка за чадор. ● Добро изработка : Изработено е од висококвалитетно железо со обложена завршница што овозможува оваа ставка да биде отпорна на корозија.

Други карактеристики

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
pictured
Product Dimension:
59.2(H) X 29 x 11 cm, 23.3 x 11.4 x 4.3 inches
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Најдобри понуди