.

.

Организатори на штекери За Кутии Со Алатки, Складирање На Штекери, Организатори На Држачи За Приклучоци, Широко Користен Организатор На Штекери Добра Издржливост ?

Организатори на штекери За Кутии Со Алатки, Складирање На Штекери, Организатори На Држачи За Приклучоци, Широко Користен Организатор

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

●Лесно За Читање - - - држачот за складирање На Штекерот има јасна скала и точен дигитален дисплеј, кој е лесен за читање ●Спречете Загуба - - - со дизајнот на Складирање, складирањето е уредно и користете ја оваа заграда може да спречи загуба. ●Тесна И Цврста Q - - - - квадратната основа е цврста и цврста, која може да се закачи и фиксира кога ја користите оваа заграда. €Голем Капацитет Q - - - заградата има вкупно 22 дупки, со голем простор за складирање и голем број на сместувачки ракави. ●Издржлив Полипропиленски Материјал Q - - - Изработен Од Полипропилен, држачот за складирање е издржлив и не е лесно да се оштети доброто. Држачот за складирање на штекерот има јасна скала и точен дигитален дисплеј, кој е лесен за читање. Со дизајнот На Складирање, складирањето е уредно и користете ја оваа заграда може да спречи загуба. Изработена Од Полипропилен, држачот за складирање е издржлив и не е лесно да се оштети доброто. Квадратната основа е цврста и цврста, која може да се закачи и фиксира кога ја користите оваа заграда. Заградата има вкупно 22 дупки, со голем простор за складирање и голем број на сместувачки ракави.

Други карактеристики

Најдобри понуди