.

.

Подредениот Aux во аудио линија во кабел до L и R стерео кабел компатибилен со Craig CHT918 CHT918A Android Smart TV Bluetooth безжичен звук (3,5 mm машко до RCA црвен/бел аудио кабел

Подредениот Aux во аудио линија во кабел до L и R стерео кабел компатибилен со Craig CHT918 CHT918A Android Smart TV Bluetooth

DEN 95.84

Количина на стоки
Тековен

Тестирани единици Во одлична работна состојба.upbright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 целосна гаранција за услуга. Исправен нов 5 FT AUX во аудио линија во кабел до L (лево) и R (десно) стерео кабел компатибилен со Craig CHT918 CHT918 A Android Smart TV Bluetooth безжичен ТВ звук лента за звук (1/8 " / 3,5 mm машко до RCA црвено / бело аудио Кабел). Тестирани единици. Во одлична работна состојба.upbright 30 дена гаранција за враќање на парите. Android Smart TV Bluetooth Wireless Soundbar Soundbar Bar (1/8 " / 3,5 mm машко до RCA црвен / бел аудио кабел). Исправен нов 5 FT AUX во аудио линија во кабел до L (лево) и R (десно) стерео кабел компатибилен со Craig CHT918 CHT918 A Android Smart TV Bluetooth безжичен ТВ звук лента за звук (1/8 " / 3,5 mm машко до RCA црвено / бело аудио Кабел) cecccrohs.

Други карактеристики

Најдобри понуди