.

.

Поставени битови за вежбање на шалтер - бит за мијалник од 7 парчиња за челик со голема брзина, столарија за столарија со дрво со 1 бесплатен клуч за клучеви и дрвена ?

Поставени битови за вежбање на шалтер - бит за мијалник од 7 парчиња за челик со голема брзина, столарија за столарија со дрво со 1 бесплатен

DEN 1464.00

Количина на стоки
Тековен

Одлични перформанси на сечење : Направено од класичен висок материјал од јаглерод челик со голема цврстина, поседуваат одлична сила и издржливост на сечење Брза и точна вежба : Вежбајте ги мазните дупки брзо и прецизно, поседувајте подобра отпорност на центрирање и лизгање. Дизајнот со пет раб автоматски и брзо ги испушта чиповите во дупките од двете страни. Лесен за употреба и прилагодлива : Комбинацијата на хексадецимален клуч е лесна за употреба и може да ги прилагоди или отстрани битовите на бројачите и пет комори на сечилото. Универзални дијаметар на Шанк : Овој сет содржи 7 различни дијаметри на шанка за клупа, рачни и конвенционални вежби, корисни и практични. За разни материјали : битовите за вежбање на бројачи се погодни за дрво, фиберборд, табла за честички, иверица, пластика, ПВЦ, гума и други материјали. Спецификација : Тип на ставка : Butersink Dript Bitset Material : Високи јаглеродни челици : Погоден за вежби за клупи, вежби за раце и конвенционални електрични вежби.

Други карактеристики

Item Type:
Countersink Drill Bits Set
Material:
High carbon steel
Uses:
Suitable for bench drills, hand drills and conventional electric drills. Suitable for wood, fiberboard, particleboard, plywood, plastic, PVC, rubber, etc.
Shank Diameter:
M6, M5.5, M5, M4.5, M4, M3.5, M3
Wooden Box Material:
Compressed wood
Package List:
7 x Countersink Drill Bit1 x Wrench1 x Wooden Box

Најдобри понуди