.

.

Андроид 11 Автомобил Радио За Porsche Cayenne 2003-2010 Компатибилен Со Безжичен Apple Carplay И Android Auto 9 Екран На Допир Автомобил Стерео Со Резервна Камера GPS Навигација Bluetooth Hi-Fi Ауд?

Андроид 11 Автомобил Радио За Porsche Cayenne 2003-2010 Компатибилен Со Безжичен Apple Carplay И Android Auto 9 Екран На Допир Автомобил Стерео

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

●Компатибилен Модел На Возило ● Вграден андроид 11 систем СО 2 GB RAM МЕМОРИЈА + 32 GB ROM, единицата За глава на андроид од 9 инчи е специјално дизајнирана За Porsche Cayenne 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010, опремен со приклучок и жици за играње, лесен за инсталирање ●Безжичен Карплеј И Android Auto_ Поддршка Apple Carplay И Android Auto, можете да добивате насоки, да остварувате повици, да испраќате и примате пораки и да уживате во вашата омилена музика додека возите, а исто така да контролирате преку гласовниот асистент, овозможувајќи ви да останете фокусирани и да уживате во забавата додека возите. ●GPS Навигација И Wifi Конекција●Вграден GPS систем за навигација, офлајн и онлајн офлајн мапи, стигнете до саканата дестинација за неколку секунди. Со поврзан Wi Fi, достапни се сите информации за навигација, како што се моменталната позиција, брзината, сообраќајниот метеж и затворањето на патиштата итн. ®Автомобилско Радио Со Резервна Камера Е вклучена HD водоотпорна камера за заден поглед, која ви обезбедува помош во рикверц. Широкиот агол на гледање спречува слепи точки и избегнува опасности како што се домашни миленици, деца кои играат или поштенски сандачиња. ●Стерео за автомобил Со Bluetooth ® со надворешен микфон, вградениот Bluetooth ви овозможува да остварувате телефонски повици без раце, да преземате телефонски именик и да репродуцирате безжично стриминг на музика.

Други карактеристики

Најдобри понуди