.

.

[8 Пакување] 2.4 Мл Мали Контејнери За Зачини Со Капаци, Контејнер За Облекување Салата, Контејнери За Чаши Од Нерѓосувачки Челик За Повеќекратна Употреба, Мали Конте?

[8 Пакување] 2.4 Мл Мали Контејнери За Зачини Со Капаци, Контејнер За Облекување Салата, Контејнери За Чаши Од Нерѓосувачки Челик

DEN 222.40

Количина на стоки
Тековен

●Отпорен на истекување и Да Одам Овој сад за облекување салата е со вистинска големина за различни кутии за бенто и ручек. Силиконскиот жлеб на капакот цврсто се вклопува на работ на чашата, што го прави овој сад за зачини целосно отпорен на истекување, така што не треба да се грижите дали сосот ќе се истури и ќе ја обои кутијата за ручек или ранецот. Толку многу лесно да додадете вкусност на вашиот ручек.Мини контејнерите со капаци се вклопуваат во повеќето бенто кутии, што го прави вашиот оброк поздрав и попријатен. ●Безбеден И Еднократно Употреблив Е Направен Од силикон за храна и премиум нерѓосувачки челик 304, садот за облекување салата е безбеден за деца и возрасни. Безбеден е за миење садови и замрзнувач, лесен за чистење и еднократно, што може да ги замени пластичните садови за еднократна употреба.Намалување на отпадот и заштита на животната средина додека заштедувате пари. ●Совршена Големина И Пренослив que 8x2, 4oz/70ml контејнери за сос за ручек се лесни и преносливи и многу погодни за носење во движење. Оваа бенто кутија додатоци за деца е совршено се вклопува во повеќето ручек бенто кутии. Одлично за контролирање на големини на порции сосови закуски итн., правејќи го оброкот поздрав и попријатен. ®Широко Користени Мини контејнери За зачини се задолжителни во секој дом за работа, патувања, излети и многу повеќе. Правејќи го вашиот оброк поздрав и попријатен.

Други карактеристики

Најдобри понуди