.

.

Фарута Цветна Кутија Во Облик НА Срце Со Капак, Сегашна Кутија За Складирање, Креативна Кутија За Лекување За Складирање Накит, Бонбони, Аранжман За Подароци, Розов?

Фарута Цветна Кутија Во Облик НА Срце Со Капак, Сегашна Кутија За Складирање, Креативна Кутија За Лекување За Складирање Накит, Бонбони,

DEN 187.04

Количина на стоки
Тековен

ГОЛЕМИНА : 12 Материјал : Картон, Фина Хартија, Може Да Се Рециклира. ПРЕМИУМ КОМЕРЦИЈАЛЕН КВАЛИТЕТ : цврсти картонски кутии за подароци со проѕирни капаци, совршени цветни кутии за аранжмани. ПОВЕЌЕКРАТНА употреба : оваа тркалезна цвеќарница во корејски стил е новина и привлечна, совршена за правење цветен букет како неверојатен подарок за секоја пригода - роденден, туш за бебиња, честитки, свадба и празнично пакување цвеќиња, задолжително за цвеќарниците. Исто така одлична декорација за училиште, занаетчиски проекти и други уметнички инспирации. КРЕАТИВЕН ДИЗАЈН : оваа кутија за букети со цвеќиња во облик на срце ви овозможува да ја наполните со цвеќиња, јагоди, бонбони, чоколадо и многу повеќе убави предмети, можете ДА ЈА НАПРАВИТЕ СО сета своја имагинација. ЦВЕЌИЊА и КОЛАЧИЊА не се ВКЛУЧЕНИ. Материјал : Картон, Фина Хартија, Може Да Се Рециклира. ПРЕМИУМ КОМЕРЦИЈАЛЕН КВАЛИТЕТ : цврсти картонски кутии за подароци со проѕирни капаци, совршени цветни кутии за аранжмани. ПОВЕЌЕКРАТНА употреба : оваа тркалезна цвеќарница во корејски стил е новина и привлечна, совршена за правење цветен букет како неверојатен подарок за секоја пригода - роденден, туш за бебиња, честитки, свадба и празнично пакување цвеќиња, задолжително за цвеќарниците. Исто така одлична декорација за училиште, занаетчиски проекти и други уметнички инспирации. КРЕАТИВЕН ДИЗАЈН : оваа кутија за букети со цвеќиња во облик на срце ви овозможува да ја наполните со цвеќиња, јагоди, бонбони, чоколадо и многу повеќе убави предмети, можете ДА ЈА НАПРАВИТЕ СО сета своја имагинација. ЦВЕЌИЊА и КОЛАЧИЊА не се ВКЛУЧЕНИ. ОПИС ДОБРО ИЗРАБОТЕНА ОД И КВАЛИТЕТЕН КОЖЕН МАТЕРИЈАЛ, ЦВЕТНАТА КУТИЈА за ПАКУВАЊЕ е ЕДНОСТАВНА и ПРАКТИЧНА. ДОВОЛНО ИЗДРЖЛИВ, НЕ Е ЛЕСЕН ЗА ОШТЕТУВАЊЕ и ЗА ДОЛГОРОЧНА УПОТРЕБА. КУТИЈА ЗА ПАКУВАЊЕ СО ЦВЕТНА УМЕТНОСТ ЗА ДЕНОТ НА МАЈКАТА, ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ, ПРЕДЛОГОТ ИТН.КАРАКТЕРИСТИКИ-МАТЕРИЈАЛ : КАРТОН, КОЖА и ФЛАНЕЛЕН.

Други карактеристики

Најдобри понуди