.

.

Сет на бодликави фитинзи на Jayеји капка по капка, вклучувајќи 50 мета, 50 лактот и 100 спојки, бодликава конектори за универзални 1/4 инчи за капење или систем за прскање ?

Сет на бодликави фитинзи на Jayеји капка по капка, вклучувајќи 50 мета, 50 лактот и 100 спојки, бодликава конектори за универзални

DEN 175.84

Количина на стоки
Тековен

Пакет со одлична вредност : вклучува 100 парчиња конектори за спојување, 50 парчиња маички и 50 парчиња лактот Се вклопува црево за наводнување од 1/4 инчи : Оваа фитинзи за бодликава спојка Поврзете два дела од која било марка 1/4 "цевки за наводнување капка по права линија. Две бодликави краја ја прават врската посилна и цврста. Лесна инсталација : Директно вметнете ги овие фитинзи за наводнување на the ends of the water pipe, there is no need of any glue or tools, making garden work more convenient and much easier. Tips : Heat the end of hose to help it slide on this fittings. Durable Material:Made of high-impact, Пластичен материјал со висока јачина, овој конектор за спојување од 1/4 инчи нема да се деформира лесно и ќе обезбеди потрајен живот. Широк апликација : Оваа фитинзи за спојување за цевки за наводнување од 1/4 инчи помага да се изгради систем за наводнување без одржување, тој е идеален за да се примени за градина, стаклена градина, цветна кревет, внатрешен двор и друг систем на земјоделско наводнување. Голема вредност пакет : Вклучува 100 парчиња конектори за спојување, 50 парчиња маички и 50 парчиња лактот. Одговара на 1/4 инчен црево за наводнување : Ова фитинзи за бодликава спојка Поврзете две Секции од која било марка 1/4 "цевки за наводнување капка по капка по права линија.

Други карактеристики

Најдобри понуди