.

.

DBYLXMN Сад За Складирање Месо Од Сендвич Контејнер За Тестенини Кутија За Складирање Тестенини Пластична Кутија За Тестенини Запечатена Кутија За Складирање Фрижид?

DBYLXMN Сад За Складирање Месо Од Сендвич Контејнер За Тестенини Кутија За Складирање Тестенини Пластична Кутија За Тестенини Запечатена

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

100% пп Контејнерите За Складирање Тестенини Се Изработени Од Висококвалитетна Пластика За Чување Тестенини И Храна, Лесни За Употреба И Лесни За Чистење. Пластичните Садови Се Херметички За Да Ја Задржат Пепелта Надвор И Да Ја Одржуваат Свежа Подолго. Пластичните Кутии Се Погодни За Чување Храна Како Тестенини, Месо, Јајца, Овошје, Грав, Бисквити, Брашно, Зачини И Други Кујнски Спојници. На Дното На Капачето Има Два Круга Кои Ќе Ви Помогнат Да Ги Измерите Тестенините. Кутијата За Контејнери Може Да Се Користи Во Маса, Бања, Гардероба, Автомобил, Просторија За Складирање, Работна Соба, Кујна, Кревет, Фиока, Перална, Градина Итн. Склопувачки Контејнери За Складирање Храна Со Капаци Храна За Мали Деца Зема Стаклени Контејнери За Складирање Храна Голем Канистер За Кафе И Шеќер Поставете Корпи за Организирање Чајната Кујна Стакло Организација За Перење Шеќер И Замрзнувач за Складирање Во Контејнери За Печка Организатори На Оставата, Чајната Кујна И Контејнери за Складирање На Простории за Перење. Сад За Складирање Месо Од Сендвич Кутија За Складирање Тестенини Кутија За Складирање Тестенини Пластична Кутија За Тестенини Запечатена Кутија За Складирање Фрижидер Фрижидер Вермикели Жито Со Капак Шпагети Простор За Складирање Контејнери-Стилски дизајн кој заштедува простор и организација.

Други карактеристики

Најдобри понуди