.

.

Држач За Компјутер За Велосипеди, Компјутер За Велосипеди Продолжена Монтажа Дизајн Со Двојна Завртка Алуминиумска Поддршка Пластична Основа За Возење На Отворен

Држач За Компјутер За Велосипеди, Компјутер За Велосипеди Продолжена Монтажа Дизајн Со Двојна Завртка Алуминиумска Поддршка Пластична

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Соодветен Опсег : Може да се монтира на подигачот, соодветно применлив за компјутер за велосипеди, За компјутер За Велосипеди Бритон и за компјутер за велосипеди со приложените адаптери за монтирање Алуминиумски Материјал : Главниот дел е изработен од материјал од алуминиумска легура со висока јачина, анодизиран ЦПУ, мала тежина со висока јачина, отпорен на удари за секојдневна употреба. Мултифункционален : Мултифункционален држач, може да се инсталира со компјутер за велосипед, камера за мобилен телефон, мобилен телефон, фенерче, лесен за употреба. Заштеда на простор : монтажата се протега напред за лесно набудување и ракување, не зафаќа простор на рачката, нема да влијае на вашето возење. Висока Јачина : пластична компјутерска база со Висока јачина, со дизајн со двојна завртка што не е лесно да се оштети компјутерот, за да се обезбеди стабилност на компјутерот. Соодветен Опсег : Може да се монтира на подигачот, соодветно применлив за компјутер за велосипеди, За компјутер За Велосипеди Бритон и за компјутер за велосипеди со приложените адаптери за монтирање. Алуминиумски Материјал : Главниот дел е изработен од материјал од алуминиумска легура со висока јачина, анодизиран ЦПУ, мала тежина со висока јачина, отпорен на удари за секојдневна употреба. Мултифункционален : Мултифункционален држач, може да се инсталира со компјутер за велосипед, камера за мобилен телефон, мобилен телефон, фенерче, лесен за употреба. Заштеда на простор : монтажата се протега напред за лесно набудување и ракување, не зафаќа простор на рачката, нема да влијае на вашето возење.

Други карактеристики

Item Type:
Bike Computer Mount
Material:
Aluminum Alloy + Plastic
Weight:
Approx. 69g / 2.4oz
Application:
For Garmin
For Edge 20, For Edge 25, For Edge 500, For Edge 510, For Edge 520, For Garmin,Edge 800, For Edge 810, For Edge 820, For Edge 1000, For Edge Touring:
For Bryton:
For Bryton Rider 20, For Bryton Rider 21, For Bryton Rider 30, For Bryton Rider 35, For Bryton Rider 40 :
For CatEye:
For CC-PA100W/500B, CC-RD300W/310W/400DW/410DW/420DW/430DW/500B, CC-VT210W/220W, CC-MC200W, CC-GL51/50/11/10, CC-PD100W, CC-COM10W:
Package List:
1 x Stents :
1 x Motion Camera Mount :
1 x Lamp Holder :
1 x Strap :
1 x For CatEye:
1 x For Garmin:
1 x For Bryton :
2 x Stem Long Screw :
1 x Short Screw:
5 x Small Screw :
2 x Gasket :
2 x Washer :
1 x Sponge Pad:

Најдобри понуди