.

.

Гардероба Извлечете Закачалка За Облека Решетка За Организатор На Шини, Метална Шина За Гардероба Од Нерѓосувачки Челик, Заштеда На Простор

Гардероба Извлечете Закачалка За Облека Решетка За Организатор На Шини, Метална Шина За Гардероба Од Нерѓосувачки Челик, Заштеда На Простор

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Материјал : Изработен Од Челик, Не Е Лесно Да ' Рѓосува и Има Капацитет На Светилникот Анг Дизајн на просторот : Одличен Дизајн На Просторот, Можете Да Ја Извлечете Закачалката, Одлична За Тесни Гардероби, Може Да Ставите Повеќе Облека. Работете Самостојно : Можете Да Туркате и Влечете Кога Ги Закачувате Панталоните, Секоја Шина Во Гардероба Може Да Работи Самостојно Без Вознемирувачки, Лесен за Инсталирање. Заштедете Простор : Извлечете Облека што Може да се Повлече или Шина За Крпи, Погодна за употреба во гардероби и Простории за Складирање За Одлично Решение за Складирање Заштеда на Простор, Исто Така, Добро Функционира под Работните Плочи и Во Кујни или Бањи за Шини за Крпи. Широк Спектар На Употреба : Погоден е за Гардероби и Простории за Складирање, А Може Добро да се Користи И во Кујната или Бањата и Целосно Да го Искористи Просторот. Материјал : Изработен Од Челик, Не Е Лесно Да ' Рѓосува и Има Капацитет На Светилникот Анг. Дизајн на просторот : Одличен Дизајн На Просторот, Можете Да Ја Извлечете Закачалката, Одлична За Тесни Гардероби, Може Да Ставите Повеќе Облека. Работете Самостојно : Можете Да Туркате и Влечете Кога Ги Закачувате Панталоните, Секоја Шина Во Гардероба Може Да Работи Самостојно Без Вознемирувачки, Лесен за Инсталирање. Заштедете Простор : Извлечете Облека што Може да се Повлече или Шина За Крпи, Погодна за употреба во гардероби и Простории за Складирање За Одлично Решение за Складирање Заштеда на Простор, Исто Така, Добро Функционира под Работните Плочи и Во Кујни или Бањи за Шини за Крпи. Широк Спектар На Употреба : Погоден е за Гардероби и Простории за Складирање, А Може Добро да се Користи И во Кујната или Бањата и Целосно Да го Искористи Просторот. - Може Да Биде Широко Користен На Различни Места, Бања и Кујна, Виси Некои Работи како крпи.

Други карактеристики

/> Product Name:
Retractable Wardrobe Rail
/> Material:
Stainless Steel
/> Length:
25Cm, 30Cm, 35Cm, 40Cm, 45Cm, 50Cm
/> Installation Direction:
Top Installation
/> Packing List:
1X Pants Hanger to Save Space
/> Note:
/> 1. Due to Manual Measurement, Please Allow an Error of 1-2Cm (When Purchasing, Please Measure the Wardrobe First, and Then Choose the Trouser Rack That Suits You to Avoid Buying Errors):
/> 2. We Believe That You Will Be Satisfied with the Quality and Design of Our Products. Please Visit the Store for More Similar Products. :

Најдобри понуди