.

.

1 парчиња 500 мл лак за отстранувач на пумпа за шишиња со шише празно шише за дистрибутер за пумпа со шише со врвно капаче за лак за нокти и отстранувач на шминка, чист?

1 парчиња 500 мл лак за отстранувач на пумпа за шишиња со шише празно шише за дистрибутер за пумпа со шише со врвно капаче за лак за нокти

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Капацитет : 500мл (169oz); Надворешна големина : приближно. 75 x 163мм; Боја : чисто тело на шише. Материјал : ПЕТ, ПП пластика; Издржлив, не е лесен за кршење, лесен, лесен за носење. Може да се користи за алкохол, ацетон, отстранувач на лак за нокти, отстранувач на шминка, итн.; Мора да имате контејнер за алатки за кој сака уметност или шминка за нокти. Совршено за течно дистрибуирање на памучна топка, брисеви, четки и крпа за нокти. Притиснете надолу на диспензерот на дискот и течноста ќе се искачи на површината веднаш, без отпад. Капацитет : 500мл (16.9oz); Надворешна големина : приближно. 75 x 163мм; Боја : чисто тело на шише. Материјал : ПЕТ, ПП пластика; Издржлив, не е лесен за кршење, лесен, лесен за носење. Може да се користи за алкохол, ацетон, отстранувач на лак за нокти, отстранувач на шминка, итн.; Мора да имате контејнер за алатки за кој сака уметност или шминка за нокти. Совршено за течно дистрибуирање на памучна топка, брисеви, четки и крпа за нокти. Притиснете надолу на диспензерот на дискот и течноста ќе се искачи на површината веднаш, без отпад. Пакетот вклучува : 1 парче лак за отстранување на пумпа за отпуштање на пумпа за отфрлање : 500ml (16.

Други карактеристики

Најдобри понуди