.

.

H.264/H.265 HDMI Video Encoder, HaiweiTech 16 Channels 4K 2160P Live Streaming Encoder IPTV Encoder Compatible with ONVIF HLS M3U8 FFMPEG VLC HTTP RTSP RTMP UDP for YouTube, Wowza Live Streaming

H.264/H.265 HDMI Video Encoder, HaiweiTech 16 Channels 4K 2160P Live Streaming Encoder IPTV Encoder Compatible with ONVIF HLS M3U8 FFMPEG

DEN 2511.20

Количина на стоки
Тековен

ღ Влез : 8 канал HDMI влез, 3840*2160 30, 2560*1600, 2560*1440, 2048*1152, 1920*1080 60/50/30/25 fps, 1680*1056, 1280*720, 1024*576, 960 *540, 850*480, 720*576, 720*540, 720*480, 720*404, 704*576, 640*480, 640*360 320*180, 1 канална линија во аудио (3,5мм аудио Jackек). ღ Излез : 16 канален IP сигнал Излез- HTTP, RTSP преку TCP/UDP, RTMP, ONVIF, HLS, UDP (IGMPV2) повеќекаст, Unicast, P-P, по избор.264 MPEG4 AVC/ H.265 HEVC TS Streams излез (притисок/ влечење), алтернативен режим на аудио/ видео/ A Б (зачувај 50% ширина на опсег од главниот профил на HEVC); Непречен бит (за мазен проток/бит -бит, енкодерот автоматски ќе ја открие видео флуктуацијата, а потоа автоматски го менува видео -битот и за да се осигура дека квалитетот и комплетноста на видеото.); Ниска латентност. ღ Компатибилност : Компатибилен со DVB-C QAM, H.264 кодирање (високо (ниво 4.2) / главно (ниво 4.2) / основен профил). HDMI 1,4 HDCP поддржан, тој автоматски ќе открие и овозможи HDCP функција доколку е потребно. ღ Услуги : Една година гаранција, SDK/ API, IP пронаоѓач, платформа за управување со видео, апликација за Android Livex- i OS, анализирање на решенија, ние ја снабдуваме услугата за прилагодување вклучува веб-GUI, ласер/ печатење во боја, протокол, физички интерфејси! Повеќе ве молиме Skype : Hansen2570. ღ Влез : 8 канал HDMI влез, 3840*2160 30, 2560*1600, 2560*1440, 2048*1152, 1920*1080 60/50/30/25 fps, 1680*1056, 1280*720, 1024*576, 960 *540, 850*480, 720*576, 720*540, 720*480, 720*404, 704*576, 640*480, 640*360 . 320*180, 1 канална линија во аудио (3,5мм аудио Jackек). ღ Излез : 16 канален IP сигнал Излез- HTTP, RTSP преку TCP/UDP, RTMP, ONVIF, HLS, UDP (IGMPV2) повеќекаст, Unicast, P-P, по избор.264 MPEG4 AVC/ H.265 HEVC TS Streams излез (притисок/ влечење), алтернативен режим на аудио/ видео/ A Б (зачувај 50% ширина на опсег од главниот профил на HEVC); Непречен бит (за мазен проток/бит -бит, енкодерот автоматски ќе ја открие видео флуктуацијата, а потоа автоматски го менува видео -битот и за да се осигура дека квалитетот и комплетноста на видеото.); Ниска латентност. ღ Компатибилност : Компатибилен со DVB-C QAM, H.264 кодирање (високо (ниво 4.2) / главно (ниво 4.2) / основен профил). HDMI 1,4 HDCP поддржан, тој автоматски ќе открие и овозможи HDCP функција доколку е потребно.

Други карактеристики

Најдобри понуди