.

.

7-инчен Автомобил Стерео Приемник, MoreChioce Екран На Допир MP5 Плеер Автомобил Мултимедијален Плеер Пренослив Автомобил Радио Приемник Фреквенција Модулација Предава?

7-инчен Автомобил Стерео Приемник, MoreChioce Екран На Допир MP5 Плеер Автомобил Мултимедијален Плеер Пренослив Автомобил Радио Приемник

DEN 1424.00

Количина на стоки
Тековен

?Материјал : овој мултимедијален плеер за автомобили е изработен од издржлива пластика, цврст, водоотпорен, отпорен на капки, вграден паметен ПРОЦЕСОР, стабилен напон, не е лесен за треперење ?Екран на допир од 7 инчи : овој дисплеј за автомобил е опремен со монитор на екранот од 7 инчи, што овозможува да се користи за репродукција на музика, репродукција на видео со висока дефиниција, репродукција на е-книги репродукција на е-албуми со допирање на екранот. Автоматски прикажете син екран кога нема сигнал. ?Функција за прикажување во рикверц : дисплејот на автомобилот обезбедува функција за автоматско вклучување на екранот за рикверц. Ако вашиот автомобил е опремен со камера, екранот автоматски ќе се префрли на сликата во рикверц кога сакате да се свртите наназад. Два влеза AV2 ви овозможуваат да ги набудувате условите на патот во реално време. ?Различни начини на употреба : екранот mp5 поддржува аудио и видео репродукција со целосен формат, може да вметне SD картичка, USB, вграден звучник, предавател за модулација на фреквенција, лесно да ги добиете најновите вести и информации за сообраќајот. ?Пакетот вклучува : 1 x Монитор, 1 x Далечински Управувач, 1 x Штанд, 1 x Инструкции, 1 x Налепница, 1 x Кутија За Пакување. ?Материјал : овој мултимедијален плеер за автомобили е изработен од издржлива пластика, цврст, водоотпорен, отпорен на капки, вграден паметен ПРОЦЕСОР, стабилен напон, не е лесен за треперење. ?Екран на допир од 7 инчи : овој дисплеј за автомобил е опремен со монитор на екранот од 7 инчи, што овозможува да се користи за репродукција на музика, репродукција на видео со висока дефиниција, репродукција на е-книги репродукција на е-албуми со допирање на екранот. Автоматски прикажете син екран кога нема сигнал. ?Функција за прикажување во рикверц : дисплејот на автомобилот обезбедува функција за автоматско вклучување на екранот за рикверц. Ако вашиот автомобил е опремен со камера, екранот автоматски ќе се префрли на сликата во рикверц кога сакате да се свртите наназад. Два влеза AV2 ви овозможуваат да ги набудувате условите на патот во реално време. ?Различни начини на употреба : екранот mp5 поддржува аудио и видео репродукција со целосен формат, може да вметне SD картичка, USB, вграден звучник, предавател за модулација на фреквенција, лесно да ги добиете најновите вести и информации за сообраќајот. ?Пакетот вклучува : 1 x Монитор, 1 x Далечински Управувач, 1 x Штанд, 1 x Инструкции, 1 x Налепница, 1 x Кутија За Пакување. 7-инчен Автомобил Радио Приемник Mp5 Плеер Универзален Екран На Допир Мултимедијален Плеер За Автомобил КАМИОН RV Автобуска Приколка Карактеристики : Материјал : овој автомобил мултимедијален плеер е изработен од издржлива пластика, цврст, водоотпорен, отпорен на капки, вграден паметен ПРОЦЕСОР, стабилен напон, не е лесен за треперење.

Други карактеристики

Product name:
Universal MP5 Car Display
Material:
plastic
Color:
black
Applicable models:
Universal
Screen type:
digital screen
Screen size:
7 inches
Input signal:
AV
Standard:
PNL/TNSC automatic conversion
Resolution:
800RGB (H) X 480 (V)
Control method:
touch screen / remote control button
Rated voltage:
DC9-35V
Rated power:
7W
Size:
17.3cmx11.3cmx10cm/6.8inchx4.5inchx3.9inch(L x W x H)
Weight:
700g/24.7oz
Package includes:
1 x Monitor:
1 x Remote Control:
1 x Stand:
1 x Instructions:
1 x Sticker:
1 x Packing Box:

Најдобри понуди