.

.

BESPORTBLE 2 парчиња Празно Стаклено Шише Парфем Египетско Essentialпско Шише Етерични Масла За Полнење Шишиња За Козметика Диспензерот За Мирис Шишиња Со Спреј За Жени Дев?

BESPORTBLE 2 парчиња Празно Стаклено Шише Парфем Египетско Essentialпско Шише Етерични Масла За Полнење Шишиња За Козметика Диспензерот За

DEN 209.60

Количина на стоки
Тековен

90% памук/10% вискоза ДРЖАЧ ЗА ПРИМЕРОК ЗА ПАРФЕМ Празно Стаклено Шише Со Парфем Египетско Essentialпско Шише За Полнење Етерични Масла Шишиња За Дозер За Козметика Шишиња Со Спреј За Мирис За Жени Девојки Шишето Со Парфем Класичен И Стилски Надворешен Дизајн Може Повеќе Елеганција На Вашата Куќа или Автомобил. ШИШЕ За Мирис Што МОЖЕ ДА се ПОЛНИ Шише Парфем Шише За Парфем Мирис Шишиња Шишиња За Прскање(15мл) Исклучителниот и Модерен Дизајн Го Прави Не Само За Складирање, туку Има И Добар Декоративен Ефект. КОНТЕЈНЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА Празно Стаклено Шише За Парфеми Златно Елегантно Шише За Полнење Етерични Масла Шишиња Дозер За Козметика Шишето Со Парфем Има Добра Затегнатост на Воздухот и Може Да Ви Помогне Добро Да Го Чувате Парфемот Без Лесно Протекување. ДРЖАЧ За КРИСТАЛЕН ПАРФЕМ Античко Кристално Шише Со Парфем Декоративно Украсено Празно Шише Со Мирис Што Може Да се Полни Гроздобер Стаклени Шишиња Со Спреј За Парфеми Со Мирис Празното Шише Со Парфем Е Ретро и Елегантно, Извонредно и Убаво, што Може Многу Добро да Одговара на Вашиот Парфем и Есенцијално Масло, И Е Многу Практично. ШИШЕ СО МИРИС ЗЛАТНО Убаво И Практично Шише Со Парфем Е Одлични Подароци за Сопруги, Колеги и Пријатели. Описнезгодно за жените да донесат неколку шишиња тоалети кога патуваат бидејќи се тешки и заземаат многу простор во вашиот куфер. Значи, овие мали стаклени шишиња ви се од голема помош, тие можат да бидат за складирање парфем, есенцијално масло, течна козметика, Карактеристики-Боја : Избрана Боја-Материјал : Метал, Големина на стакло : 8, 60Х4, 10Х3, 00см/3, 38Х1, 61Х1, 18во-шишето со парфем класичен и стилски надворешен дизајн може повеќе елеганција на вашата куќа или автомобил.

Други карактеристики

Најдобри понуди