.

.

15 Парчиња Четки За Уметност За Нокти Поставете Гел-Лак За Дизајн На Уметност За Нокти Алатки За Сликање Со Пенкало Со Четка За Гел За Продолжување На Ноктите, Четка ?

15 Парчиња Четки За Уметност За Нокти Поставете Гел-Лак За Дизајн На Уметност За Нокти Алатки За Сликање Со Пенкало Со Четка За Гел За Продолжување

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

ВРВЕН КВАЛИТЕТ : Изработен со квалитетни влакна, не-деформација, не-кородирање Четката ЗА НОКТИ СО УВ гел составена со силен лепак помеѓу влакна и метални цевки, која е издржлива и не може да се исфрли од стапчето за четка на вашите нокти. УЖИВАЈТЕ ВО САМОДОВЕРБАТА : Доаѓање со 15 парчиња алатки за дизајн на уметност за нокти, одлични за цртање извонредни 3Д насликани обрасци, карирани и цвеќиња итн. Можете сами да НАПРАВИТЕ секакви дизајни на уметност за нокти што ги сакате дома со овие без грижа за прекумерно трошење во салонот за нокти. ЛЕСНО ЗА РАКУВАЊЕ : телото на пенкалото е лесно и удобно, лесно се држи и бојадисува. Исто така, тој постојано останува на металниот дел, не грижете се дали ќе излезе. Правејќи ги вашите нокти поубави и шармантни. ПАКЕТ СЕТ-6ПАК : Професионалните четки за нокти доаѓаат со 15 различни пенкала за дизајн на нокти. Вклучувајќи гел за продолжување на ноктите четка, градител гел четка, ноктите врежан пенкало, ноктите уметност лагер четка и ноктите точки пенкало. Тие ќе ви дадат убави нокти дома. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ : од која било причина не ги сакате четките за сликање на бубачки, кажете ни, ние ќе ви дадеме целосна наплата или ќе ви испратиме замена, без прашања. Кликнете на копчето" Додај во Кошничка " сега. [ПАКЕТ ВРЕДНОСТ] - Пакетот вклучува 15 парчиња четка за уметност за нокти, доволно за да ги задоволи вашите различни барања. [ДОБРО НАПРАВЕН] - делот од рачката на четките за дизајн на нокти е изработен од квалитетен акрилик, издржлив и погоден за секојдневна употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди