.

.

ДОИТОЛ Полици Монтирани На Ѕид Полици Монтирани На Ѕид од 3 Кујнски Мијалник Држач За Кујнски Сунѓер Полица За Бања Полици За Туширање Држач За Сунѓер Четка За Монт?

ДОИТОЛ Полици Монтирани На Ѕид Полици Монтирани На Ѕид од 3 Кујнски Мијалник Држач За Кујнски Сунѓер Полица За Бања Полици За Туширање

DEN 609.44

Количина на стоки
Тековен

Алуминиум ПОЛИЦА ЗА ТУШИРАЊЕ : Изработена од висококвалитетен материјал за долго време и издржлива употреба. Практично за користење дали за бања, кујна или спална соба. ПОЛИЦА ЗА ЅИД ВО БАЊАТА : Висока носивост, отпорна на ' рѓа и отпорна на влага, стабилна и не е лесно да падне. ЅИД ОТВОРЕНА ПОЛИЦА : Дали тоалети, лосион, козметика, шишиња, парфеми, итн. погоден за организирање на вашите работи. РЕШЕТКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЦВЕЌИЊА : со едноставен дизајн и издржливост, може да послужи како совршен додаток во вашата бања. КОРПА ЗА ТУШИРАЊЕ : Мултифункционалните и класичните дизајни можат да го зачуваат просторот во вашата бања. Обезбедете многу погодности за вас. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики На Решетката за Складирање-со едноставен дизајн и издржливост, може да послужи како совршен додаток во вашата бања. - Големина : 20, 00Х16, 00Х5, 50см/ 7, 86Х6, 29Х2, 16 инчи-Боја : црно-Минималистички дизајн во модерен стил, ја прави вашата домашна бања едноставна, но импресивна. - Мултифункционалните и класичните дизајни можат да заштедат простор во вашата бања.

Други карактеристики

Најдобри понуди