.

.

32gb Фото Стап, Палецот Диск Меморија Стап Фотостики За Слики, 4 Во 1 Универзална OTG USB 3.0 Флеш Диск Компатибилен Со Телефон 13/Mac/Рампа/Андроид/Компјутер Земете Слики Над?

32gb Фото Стап, Палецот Диск Меморија Стап Фотостики За Слики, 4 Во 1 Универзална OTG USB 3.0 Флеш Диск Компатибилен Со Телефон 13/Mac/Рампа/Андроид/Компјутер

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

●ЗАШТЕДЕТЕ ПАРИ ЗА НАДВОРЕШНО СКЛАДИРАЊЕ ОД 32 GB●USB флеш-уред ЗА телефонска фотографија стап резервна копија флеш-уред со квалитетни чипови за лиценца И ВИСТИНСКИ 32 GB ЦЕЛОСЕН КАПАЦИТЕТ USB флеш-уред за ТЕЛЕФОНСКА фотографија СТАП USB диск меморија стап, осигурајте се дека можете да ги зачувате сите ваши датотеки пренесени на НАДВОРЕШНОТО складирање USB 30 USB флеш-уред за телефонска фотографија стап без досадни пораки за грешка. Идеално е да додадете повеќе складирање на паметните телефони, лаптопите, конзолите за игри, аудио во автомобилот и многу повеќе. ●ПОСТАВУВАЊЕ ЗА ШИФРИРАЊЕ ЗА ДА ја ЗАШТИТИТЕ ВАШАТА ПРИВАТНОСТ ● USB флеш-уред за телефон фото стап слика стап поддршка на датотека енкрипција. Можете да изберете да го шифрирате целиот USB стап за фотографии преку отпечатоци од прсти или лозинка за да го обезбедите целото складирање или да ги заклучите избраните датотеки. Совршено за заштита на вашата индивидуална приватност и безбедноста на вашите податоци на стапчето за фотографии. Нема потреба да се грижите дека другите ќе ви ги украдат датотеките. Можете да споделувате содржина додека ги чувате безбедни чувствителните датотеки. ●ПРИКЛУЧЕТЕ И РЕПРОДУЦИРАЈТЕ, СПОДЕЛЕТЕ НА СОЦИЈАЛНА MEIDA FLASH drive ЗА телефонска фотографија stick има 32gb проширување на надворешната меморија, приклучете го и репродуцирајте го. Можете да скенирате слики и да ги гледате филмовите директно на стапчињата за фотографии. Можете исто така да ги споделите вашите документи/фотографии/песни на социјалните медиуми (Како Што Се Facebook, твитер и така натаму) директно од ВАШИОТ USB флеш-уред за телефонска фотографија стап кога правите убави слики за време на вашето патување. €4-ВО-1 ТЕЛЕФОНСКИ ПАМЕТЕН ДИСК ЗА ПОВЕЌЕ УРЕДИ ● USB флеш-уредот ЗА телефонска фотографија стап слика стап со USB 3.0 спецификации плус фото стап може да биде достапен за Телефон X, телефон 8/8 Плус, телефон 7/7 Плус, телефон 6 S/6 S Плус, телефон SE, телефон5s, телефон6, подлога 2/3/4, Рампа Воздух 1, Рампа Воздух 2, Рампа Про 9.7, рампа мини, i Pod, android компјутерот андроид треба ДА ЈА ВКЛУЧИ ФУНКЦИЈАТА отг. USB флеш-уред за уред за складирање на телефонски стапчиња со Елегантно и специјално пакување, совршено како подарок за вашите lovesубови и пријатели. Ако сте уморни од чување предупредувања на вашиот мобилен телефон. Ако сте загрижени и за безбедноста и стабилноста На USB Флеш-Уредот Еве USB 3.0 Флеш-Уред со три конектори и адаптер ТИП-Ц што може да пренесува датотеки за речиси сите паметни телефони.

Други карактеристики

Најдобри понуди