.

.

Aufgeld USB LAVALIER Omnidirectional Ревер Микрофон Клип-на Кардиоиден Кондензатор Компјутерски Микрофон Приклучок И Игра Со Звучна Картичка За КОМПЈУТЕР Mac лаптоп iMac За Зумирање ?

Aufgeld USB LAVALIER Omnidirectional Ревер Микрофон Клип-на Кардиоиден Кондензатор Компјутерски Микрофон Приклучок И Игра Со Звучна

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

ПРОФЕСИОНАЛЕН КВАЛИТЕТ НА ЗВУКОТ : детали со висок говор, кристално јасна репродукција на звук во широк опсег (50-16000 Hz) на фреквентен одговор USB lavalier микрофон е одличен за Видеа На Youtube, Подкасти, Разговор Во skype,Twitch, па дури И цели На Garage Band. Внимание : Ако микрофонот одеднаш престане да работи и не зема звук по најновото ажурирање на windows10, ве молиме одете во поставки>приватност>микрофон и поставете го на дозволува апликации за пристап до микрофонот. ПРИКЛУЧОК И РЕПРОДУКЦИЈА : USB ревер микрофон кој директно се приклучува во USB-портата НА ВАШИТЕ компјутери, без дискови и софтвер или потребен двигател, ви овозможува да снимате зачудувачки аудио директно на ВАШИОТ Mac КОМПЈУТЕР. Совршен за гласовни преноси, пренос во живо или која било друга ситуација каде што се посакува брзо поставување, приклучување и репродукција. КАРДИОИДЕН ЛАВАЛИЕР МИКРОФОН СО РЕВЕР : подобра функција за изолација на бучава за производство на аудио снимки со врвен квалитет. Клипот за ревер на микрофон може лесно да се прикачи и конфигурира секогаш имате слободни раце, што е важно на игри и состаноци. XCELLENT КВАЛИТЕТ НА ПРИЕМОТ : USB микрофон со вградена звучна картичка има висококвалитетен пренос на звук без нарушување на аудио фреквенциите, приклучување и репродукција ВО XP и над системот. Овозможете ви да ги поврзете постојните слушалки, слушалки, звучници со излез од приклучок од 3,5 мм од СТЕРЕО аудио-излезната порта НА УСБ-интерфејсот за да добиете јасен, јасен аудио. ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО беа 100% посветени на обезбедување на вас со врвно искуство на клиентите. Ако има нешто што не оди во право со вашата нарачка или ако не сте апсолутно среќни, поради некоја причина, со вашето искуство снимање на нашите лавалиер микрофони, едноставно испратете го назад за целосна наплата. Без прашања поставени! Или ако имате какви било прашања, ве молиме пишете ни (можете да не најдете со кликнување На Детали ЗА Продавачот АУФГЕЛД) и ние ќе ви помогнеме веднаш со се што ви треба!.

Други карактеристики

Најдобри понуди