.

.

Звучници За Автомобили акуто 1200w 12v Високотонец Мини Рог Музичка Купола Звучник Аудио Звучник За Звучници За Автомобилски Аудио Систем Звучници За Автомобили Авто?

Звучници За Автомобили акуто 1200w 12v Високотонец Мини Рог Музичка Купола Звучник Аудио Звучник За Звучници За Автомобилски Аудио Систем

DEN 206.08

Количина на стоки
Тековен

Широка Апликација - - - - Твитерџиите за Автомобилски Аудио се погодни за автомобилски аудио систем и може да се користат за врата на автомобилот, панел за кутии за ракавици и контролна табла Високотонецот на автомобилот е едноставен за инсталирање и одржување, лесен за употреба и инсталирање и дизајниран за секој аудио систем на возилото. Висококвалитетни Високотонци На Автомобили - - - - аудио високотонецот на автомобилот е изработен од висококвалитетен апс плус магнетен материјал, со висока јачина, висока цврстина, силна отпорност на топлина, стабилни перформанси и издржливост. Со силен и издржлив магнет, не е лесно да се демагнетизира за подобри перформанси. Јасен Квалитет На Звукот - - - - високотонците на автомобилот имаат одлични перформанси, висока чувствителност, силен звук и јасен квалитет на звукот. Звучниците За Автомобили од 1200w можат да ви донесат пријатен звук и добро искуство со слушање. Професионално Производство - - - - звучниците за високотонец на рогови се со извонредна изработка, мала тежина, лесни за носење. Фина изработка, фина површина, роман и уникатен стил.

Други карактеристики

Condition:
brand new
Item Type:
Car tweeter
Material:
ABS+magnet
Optional Color:
Silver, black
Voltage:
12V
Power:
1200W
Fitment:
Universal for car audio system, and can be used for car door, glove box panel, and dashboard
Package List:
2 x Speaker2 x Sticker:

Најдобри понуди