.

.

Хомојојо Пренослив Вентилатор Сет Пренослив Мини Усб Вентилатор Овлажнител Замаглување Вентилатор За Ладење Вентилатор Ладилник За Воздух Нем Вентилатор Овлажн?

Хомојојо Пренослив Вентилатор Сет Пренослив Мини Усб Вентилатор Овлажнител Замаглување Вентилатор За Ладење Вентилатор Ладилник За Воздух Нем

DEN 292.64

Количина на стоки
Тековен

Лесен дизајн и пренослива големина, овој десктоп вентилатор е дизајниран за повеќенаменски Широко користен. Може да се користи дома, канцеларија и спиење, што е погодно за употреба. Едноставен дизајн на изглед, кој е убав и практичен, погоден за секојдневна употреба. Овој пренослив USB десктоп вентилатор е погоден за биро, патување, канцеларија и соба. ОВОЈ USB вентилатор има за цел да го разлади целото лето и да ви даде освежувачка смисла!. Опис дали барате практичен вентилатор за ладење? Дали сте во потрага по цврста, алатка која може да ве одржува ладни во летните денови? Ако одговорот е да, не гледајте повеќе! Нашиот ВЕНТИЛАТОР ЗА БИРО ЗА ПОЛНЕЊЕ USB, направен од премиум материјал, мора да ги задоволи вашите потреби. еден од најдобрите избори за вас. Карактеристики-Материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ - Едноставен дизајн на изглед, кој е убав и практичен, погоден за секојдневна употреба.- Широко користен. Може да се користи дома, канцеларија и спиење, што е погодно за употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди