.

.

Двојно завршена завртка, закачалка од 110 парчиња M4 Dowel завртка од железо двојно завршени завртки за цинк, само прислушување на навојни шипки за шипки, завртки за дрв?

Двојно завршена завртка, закачалка од 110 парчиња M4 Dowel завртка од железо двојно завршени завртки за цинк, само прислушување на навојни

DEN 710.40

Количина на стоки
Тековен

Премиум железен материјал : Овие завртки се изработени од висококвалитетно железо и имаат галванизирана завршница за подобри перформанси и подолга издржливост Многу различни големини : Постојат вкупно 6 различни видови завртки, вклучувајќи 10, и можете да користите многу различни големини на завртки за различни намени. Пакување со пластични кутии : двојно завршени завртки се спакувани во пластични кутии за лесно носење и складирање. Апликација : Завртките на Даул се погодни за склопување на мебел, обработка на дрво или други апликации за хоби и се користат за да се направат зглобови помеѓу две парчиња дрво. Широко користени : Поставените завртки се користат за да се поврзат помеѓу две парчиња дрво. Премиум железен материјал : Овие завртки се изработени од висококвалитетно железо и имаат галванизирана завршница за подобри перформанси и подолга издржливост. Многу различни големини : Постојат вкупно 6 различни видови завртки, вклучувајќи 10, и можете да користите многу различни големини на завртки за различни намени. Пакување со пластични кутии : двојно завршени завртки се спакувани во пластични кутии за лесно носење и складирање. Апликација : Завртките на Даул се погодни за склопување на мебел, обработка на дрво или други апликации за хоби и се користат за да се направат зглобови помеѓу две парчиња дрво. Широко користени : Поставените завртки се користат за да се поврзат помеѓу две парчиња дрво.

Други карактеристики

Features:
brand new and high quality.:
Made of premium iron material, these screws are sturdy and durable.:
The of screw is plated with zinc for better performance.:
There are many screws in different sizes that you can use for different purposes.:
All screws are well packed in a plastic box for convenient carry and storage.:
Specification:
Material:
Iron
finishing:
Zinc plating
Size(thread diameter*overall length, mm) & quantity:
4*16 20pcs:
4*20 20pcs:
4*25 20pcs:
4*30 20pcs:
4*35 20pcs:
4*40 10pcs:
Weight:
222g / 7.8oz (approx.)
Package list:
1 set * Dowel Screws:

Најдобри понуди