.

.

USB2. 0 На Компјутер Read Читач На Мемориски Картички ,UG Приклучок За Читач На Флеш Мемориски Картички И Адаптер За Репродукција, Адаптери За Компјутерски Мемориски Кар?

USB2. 0 На Компјутер Read Читач На Мемориски Картички ,UG Приклучок За Читач На Флеш Мемориски Картички И Адаптер За Репродукција,

DEN 480.48

Количина на стоки
Тековен

СТАБИЛЕН ПРЕНОС : додатоците За компјутерска мемориска картичка поддржуваат читање мемориска картичка со голем капацитет 20МБ-20ГР, стабилен пренос Моќен чип, анти-пречки и без одложување, обезбедувајќи голема брзина на пренос. Опремен со сино индикаторско светло, лесно се добива држач за уредот на прв поглед. ИЗДРЖЛИВ : читачот на мемориски картички за КОМПЈУТЕР прифаќа висококвалитетен железен материјал, издржлив, стабилен и цврст, може да се користи долго време. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Лесен за употреба и ракување, само поврзете ги читачот на картички и КОМПЈУТЕРОТ со УСБ-кабелот, вметнете ја картичката во отворот за читач на картички со картичката свртена нагоре, а потоа притиснете ја прачката на читачот на картички откако ќе прочитате за да ја земете картичката. ПРЕНОСЛИВ : Лесна и компактна големина, така што лесно можете да ставите читач за замена во вашиот џеб и да го користите кога сакате. Ве молиме имајте предвид дека новиот тип и стариот тип на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате. ДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ : адаптер за читач на мемориски картички со голема брзина за топол приклучок, приклучок и игра, висока сигурност и стабилни перформанси, ви дава добро искуство со користење. Читач на картички со голема брзина, поддршка за топол приклучок, приклучок и игра, удобен за употреба. Поддршка читање 20мб-20гр мемориска картичка со голем капацитет, стабилен пренос. Моќен чип, анти-пречки и без одложување, обезбедувајќи голема брзина на пренос.

Други карактеристики

Item Type:
Card Reader
Condition:
100% brand new
Color:
As shown
Material:
Iron
Supported Memory Card:
PC ATA CARD PCMCIA
Interface:
USB2.0
Package List:
1 x Card Reader:
1 x Data Cable:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Најдобри понуди