.

.

Пресвета богородица Од Гвадалупе, ПРЕДВОДЕНА Од Свеќа За Молитва Без Пламен, Со хуан Диего на грб, Религиозна Формулација, ТАЈМЕР од 6 ЧАСА ЗА ПОВЕЌЕ ЧАСОВИ УЖИВАЊЕ ?

Пресвета богородица Од Гвадалупе, ПРЕДВОДЕНА Од Свеќа За Молитва Без Пламен, Со хуан Диего на грб, Религиозна Формулација,

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

КОЛЕКЦИЈАТА ПОДАРОЦИ НА СВЕТЦИТЕ Со над 50 РАЗЛИЧНИ СВЕЌИ БЕЗ ПЛАМЕНИ СВЕТЦИ, убаво илустрирани со графика и формулација што му се припишуваат на Светецот Светото писмо вклучено во графиката ЗА МОЌ ПОСВЕТЕНОСТ, МЕДИТАЦИЈА и МОЛИТВА. Додадовме седум нови свеќи 4х7 кои даваат 45% помоќна графика завиткана околу свеќата. ЛЕД свеќите без ПЛАМЕН се дизајнирани СО АВТЕНТИЧЕН ефект на свеќа, вклучувајќи го и ефектот на треперење создавајќи аура НА ВИСТИНСКИ ПЛАМЕН но, СЕПАК БЕЗБЕДЕН во СЕКОЕ ОПКРУЖУВАЊЕ, вклучувајќи Болници, детски соби, пензионерски домови, расадници. 6 ЧАСОВЕН ТАЈМЕР ви дава повеќе часови уживање ШТО автоматски доаѓа на 6 ЧАСА, исклучено 18 Часа, создавајќи 24-Часовен циклус, повторувајќи секој ден. Позиција за вклучување/Исклучување плус 6-ЧАСОВЕН ТАЈМЕР ви дава поголема РАЗНОВРСНОСТ. ПРОДОЛЖЕНО ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА за повеќе од 7-дневна континуирана употреба. Потребни се две двојниa Батерии ,( батериите не се вклучени).

Други карактеристики

Најдобри понуди