.

.

Пренослив Вентилатор За Нокти, Мини Вентилатор За Фен За Уметност За Нокти, Лак За Лак За Брзо Сушење Алатка За Маникир За Нокти За Дома И Салон За Убавина За Нокти

Пренослив Вентилатор За Нокти, Мини Вентилатор За Фен За Уметност За Нокти, Лак За Лак За Брзо Сушење Алатка За Маникир За Нокти За Дома

DEN 179.20

Количина на стоки
Тековен

Лак Вентилатор Широк Спектар На Апликации : Погоден За сушење на ноктот и ноктот на нозете Погоден за употреба во салони за нокти, забави, домови и патувања, заштеда на време за уметност на ноктите, практично за употреба. Вентилатор За Фен За Нокти Брзо Сушење : природниот воздушен спреј на фен за нокти може брзо и добро да го исуши лакот, погоден за сушење на повеќето конвенционални лакови и акрилен лак. Напојување На Вентилаторот За Нокти За сушење : Напојувано со 2 xa батерии (не е вклучено), мала потрошувачка на енергија, нема потреба често да ги заменувате батериите. Мини Вентилатор За Нокти Цврст и Издржлив : Изработен од висококвалитетен материјал, безбеден и еколошки, цврст и издржлив. Мала тежина и во мала големина, лесна за чување и носење. Пренослив Фен За Нокти Лесен За Употреба : Без прекинувач, без автоматски сензор, ставете ја раката, притиснете го панелот за работа, повеќе заштеда на енергија и поудобно. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Артикл : Материјал За Сушење На Вентилаторот за Нокти : Абс Големина На Производот : Прибл. 15,5 x 11cm / 6,1 x 4,3 Во Напојување : 2 xter Батерии (Не Се Вклучени) Карактеристики На Производот : Безопасни за очите, рацете и нозете.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Fan Dryer
Material:
ABS
Product Size:
Approx. 15.5 x 11cm / 6.1 x 4.3in
Power Supply:
2 x AA Batteries (Not Included)
Product Features:
Harmless to eyes, hands and feet. The natural air spray on the nail dryer can dry nail polish quickly and well. It is very suitable for children's nail polish application, the best birthday gift for daughters who want to learn nail art.
Instructions for Use:
No switch, no automatic sensor, just press.
Package List:
1 x Nail Fan Dryer:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Најдобри понуди