.

.

Спортвеј S60 Цртичка Камера Огледало Монтирање со 10 парчиња Зглобовите Комплет За AP APEMAN CHORTAU Roav Nexar IIWEY YI Z-Edge Стара Ајкула Rexing KDLINKS Сокол Нула Трансценд Crosstour VANTRUE. Пове?

Спортвеј S60 Цртичка Камера Огледало Монтирање со 10 парчиња Зглобовите Комплет За AP APEMAN CHORTAU Roav Nexar IIWEY YI Z-Edge

DEN 159.84

Количина на стоки
Тековен

●S60 со 10 различни споеви, погоден за најпопуларните бренд цртичка камери, Како Што Се Z-Edge/ YI /Old Shark/Falcon Нула/G1 W, G1 W-B, G1 W-C, G1 W-CB/КС /Трансценд/ Таотроника.За соодветниот бренд и модел, проверете ја сликата. ●Ултра тенок дизајн од 9,70 мм и опсег На Дијаметар на Стегање : 13-51мм( 0,5-2,0 инчи), многу лесен за инсталирање и одговара на повеќето ретровизори на автомобилот. ●Вистински дизајн на ротација од 360 степени, прилагодете се на кој било агол што го сакате. ●Користење НА ПОМ пластика и гумен материјал и Завртка,нето тежина : 56гр, тежина на Лежиштето : до 10кг (22иб). Никогаш не паѓајте од шофершајбната како држачот за вшмукување чаша. Оваа монтажа S60 се користи за монтирање на ретровизорот, никогаш не паѓајте од шофершајбната како држачот за вшмукување. Вистински дизајн на ротација од 360 степени, прилагодете се на кој било агол што го сакате. Ултра тенок дизајн од 9,70 мм и опсег На Дијаметар на Стегање : 13-51мм( 0,5-2,0 инчи), многу лесен за инсталирање и одговара на повеќето ретровизори на автомобилот. Дојдете со спој за разлика од 10 парчиња за вашиот избор да одговара на вашата камера за цртичка, исто така можете да го расклопите спојот од сопствената оригинална монтажа, а потоа инсталирана на оваа монтажа на огледало. Материјал : ПОМ+АБС+Пвц+Завртка. Големина : 5,5*10,5*2см. Опсег На Дијаметар на стегање : 13-51мм (0,5-2,0 инчи). Нето тежина на монтирање : 60гр. тежина На Лежиштето : + 10 кг (11 Иб). Толерантен Температурен Опсег : Широко Применливи модели : AP АПЕМАН ЧОРТАУ Роав Нексар Iiwey Z-Edge Стара Ајкула ЈИ KDLINKS Сокол Нула Aketek Напор zhiroad Trochilus Lecmal Мали ОЧИ Amebay Actionpie AUKEY Tao Tronics HP Ausdom Dod Tech Crosstour Wheel Witness Шпион Tec Toguard G1w Црна Кутија G1 W-B G1 W-C G1 W-C G1 W-cb G1w-x G1w-H.

Други карактеристики

Најдобри понуди