.

.

Телефонски Слушалки, БИНАУРАЛНИ УСБ-Деловни Слушалки Со Микрофон за Поништување Бучава &засилувач; Мека Перница За Уши За Конференција Во Канцелариски Центар За П?

Телефонски Слушалки, БИНАУРАЛНИ УСБ-Деловни Слушалки Со Микрофон за Поништување Бучава &засилувач; Мека Перница За Уши За Конференција Во Канцелариски

DEN 953.60

Количина на стоки
Тековен

УСБ-Интерфејс : Погоден за уреди со УСБ-интерфејс Приклучете и играјте, нема потреба да возите. Поддржете прилагодување на јачината на звукот на звучникот, исклучување на микрофонот. Технологија За Поништување бучава : Вграден HD микрофон кој нуди помалку бучава и појасен звук дури и во бучна средина. Цврста Структура : УСБ-слушалките усвојуваат цврста структура и материјал за да ја направат издржлива. Долгиот кабел за слушалки обезбедува флексибилно движење. Трајна Удобност при Носење : Меките перничиња за уши гарантираат дека ќе можете да се концентрирате на вашиот разговор и трајна удобност при носење. Професионален Дизајн : за професионалци кои користат за бизнис, дома, канцеларија, центар за повици кои бараат решение за комуникација без раце. Како Да Се Користи : Приклучок и игра. Спецификација : Тип На Ставка : Бинаурален USB Бизнис Слушалки Материјал : Abs Модел : H360 D-USB-1 Боја : Црн Тип : БИНАУРАЛЕН Приклучок : USB Интерфејс Функција : Повик, Прилагодување На Јачината На Звукот На Звучникот За Поддршка, Опсег На Примена На Микрофон Неми : Погоден За уреди Со ПАРАМЕТРИ НА ЗВУЧНИКОТ НА USB интерфејс : Чувствителност : 105 € 3d B (на 178mv 1k Hz) Импеданса На Гласовна Серпентина : 150 15 W (На 1khz) КАРАКТЕРИСТИКА НА Фреквенцијата : 100 HZ-10 KHZ ИЗОБЛИЧУВАЊЕ : 5% (На 178mv На 1khz) Параметри НА МИКРОФОНОТ : Директивност : Чувствителност На Единечна Директивност : -40 ° 2db (2.

Други карактеристики

Item Type:
Binaural USB Business Headset
Material:
ABS
Model:
H360D-USB-1
Colour:
Black
Type:
Binaural
Plug:
USB Interface
Function:
Call, Support Speaker Volume Adjustment, Microphone Mute
Scope of Application:
Suitable for devices with USB interface
Speaker Parameters:
Sensitivity:
105±3dB (at 178mV 1kHz)
Voice Coil Impedance:
150±15Ω (at 1kHz)
Frequency Characteristic:
100Hz-10 kHz
Distortion:
≤5% (at 178mV at 1kHz)
Microphone Parameters:
Directivity:
 Single Directivity
Sensitivity:
-40±2dB (2.0V, 2.2KΩ, 1kHz)
Distortion:
≤5% (at 4.5V 2.2KΩ 1kHz)
Frequency Characteristic:
200Hz-6 kHz
Current Consumption:
100-500υA
Package List:
1 x Binaural USB Business Headset :

Најдобри понуди